JEG KAN IKKE FÅ ARMENE NED!

PINK AFTEN HIMMEL

pinksky1imagepinksky3image

Jeg overmandes af verdens mest overvældende træthed hver eneste aften lige for tiden. Jeg når knap at rejse mig fra aftensmaden, få puttet Paven og åbnet munden til et gab – og BUM, så går jeg omkuld på sofaen som en dvask krokodille, der har overspist og ikke magter sin egen kropsvægt og tyngde. Jeg ved virkelig ikke, hvad det er, men nu må forår og sommer altså godt snart ankomme, tak!

Her er lidt billeder fra forleden aften, hvor krokodillen var taget på aftentur, eftersom Paven var passet ude. Derfor MÅTTE vi ud og spise, tænkte vi, men helt ærligt, så var vi faktisk nærmest for trætte til at løfte gaflen 😉 Ak ja, men den smukke vinteraftenhimmel var i hvert fald ret fin!

pinksky2foto

Jakke: Stine Goya // Scarf: Toogoodtobebasic // skjorte: Christian Dior Homme // Leatherpants: H&M // boots: Church´s

4 kommentarer

 • Åh jeg har det akkurat lige sådan… Lige så snart jeg kommer ind af døren har jeg allermest lyst til at hoppe under dynen. Satser på lys og varme kan peppe mig op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, netop! Hvorfor er februar bare aaaaltid sådan…? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Hey! Det billede var med i Go’ Morgen Danmark for noget tid siden, kan det ikke passe? Tænkte godtnok, at jeg havde set ”hende den pæne lyshårede” før….. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, godt spottet, ja det var det vist. Har ikke selv set indslaget, men det var min mand, der brugte det, så det er ok 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JEG KAN IKKE FÅ ARMENE NED!