DENIM I LANGE BANER

THI HI FNIS

P1360200

Det er fredag, jeg skylder jer en ‘fredags-links’ og et edder sjovt børne-indlæg, men jeg holder altså weekend og vil faktisk meget hellere spise pastelfarvede makroner med Paven, fnise over fjollede tøseting, tumle med venindes søde baby, besøge mine forældre i forstaden og spise kartofler med tung sovs. Jeg glæder mig også til at fortælle mere om et rigtig sjovt event, jeg var til i går, til at vise jer min nye fine fine vintage kappe og meget mere. Men allerførst har jeg altså tænkt mig at holde weekend. For jeg har bare så meget lyst til dén her weekend.

I aften skal vi bare tøsehygge, spise god mad, have fredagsslik og slå lejr i sofaen og et bjerg af puder. Og i morgen kommer herren i huset så endelig hjem fra Monte Carlo. Det er vi flere, der ser frem til!

2 kommentarer

 • Laura

  Lyder som den helt rigtige plan. Vi har tyvstartet på weekenden idag og være på legeplads i solskin, kigget på ænder, spist boller imens vi læste bøger og hygget dagen bæk,
  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Åhh, det er da også bare den mest perfekte måde at skyde weekenden i gang! God weekend til jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DENIM I LANGE BANER