NÅR KATTEN ER UDE......

BOOZT KIDS UDSALG

kidsboozt

1. Ralph Lauren quilt jakke // 2. Ebbe stribet grandpa // 3. Miniature flyverdragt // 4. Ilse Jacobsen gummistøvler // 5. Nova Star collegejakke // 6. Arauto Rap chelsea boot // 7. MarMar quilt bomber // 8. Miniature flæsebluse // 9. Geox sorte sneaks // 10. MarMar sløjfe // 11. Miniature stribet strik 

Hver eneste gang en ny sæson går i gang, får man som småbørns mor en smule stress. Ok, det er måske lige overdrevet nok, men idet de små pus jo vokser og vokser hele tiden, skal man hver sæson mere eller mindre have udskiftet garderoben. Modsat mig, kan Paven ikke bruge den samme overgangsjakke, som hun brugte sidste år på samme tid. Ej heller de samme sko, regntøj etc. etc. Personligt er jeg skam aldeles taknemmelig for, at min krop ikke udvider sig i samme tempo som hendes – men min pengepung kan godt nogen gange lide lidt under det ekstreme vokseværk, som husets mindste beboer undergår hver sæson.

Derfor er jeg også ret opmærksom på udsalg og rabatkoder mm. på diverse børnesites, for ellers bliver det hurtigt en meget dyr omgang. I øjeblikket har Boozt et tilbud på Kids, hvor man på alle udsalgsvarer får den 1. ene ting gratis med, hvis man putter 4 udsalgsvarer i kurven. Og der er generelt rigtig gode besparelser på deres udsalg i forvejen. Der er masser af fine overgangsjakke, sko, sneakers mm. og man kunne jo også være smart og overveje at investere i næste vinters flyverdragt allerede nu. Her er et par af de ting, som vi har kig på.

Indllægget indeholder affiliatelinks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR KATTEN ER UDE......