MAGIC MOODBOARD

BROWN SHADES & VUITTON

P1360886P1360880P1360901

Jeg har altid godt kunne lide brune nuancer i moden. Jeg ved ikke, om det er fordi jeg er blond, men det får mig meget ofte til at føle mig mere……voksen/fashionabel, end f.eks sort, hvor jeg tit føler mig mere teenage agtig, idet det virker langt mere hårdt mod de blonde lokker 🙂 Måske er det alene blot dét, at jeg gik meget i sort i de unge år. Men der er altså noget lækkert og sofistikeret over de brune toner, synes jeg. Anyway, så har jeg i samme åndedrag taget de her allestedsnærværende old-school og 70er tendenser til mig. Og selvom jeg ville have forsvoret det, ja næsten væddet mit liv derpå, så synes jeg lige pludselig også, der er noget ret cool over de gamle, sønderslidte kernelæder LV tasker, der jo storhittede i polerede udgaver tilbage i 90erne.

Jeg er generelt ikke fan af store, flashy logoer, rent faktisk må jeg være én af de ganske få her i blogland, der ikke er totalt i knæ over Chanel, alene af den årsag, og jeg kan se på de mærketasker og fx solbriller, jeg har, at jeg bevæger mig i store buer udenom. Jeg har aldrig kunnet lide logoer. Derfor ville jeg også have forsvoret, at jeg nogensinde ville komme til at svinge netop den her type LV taske, men ak. Den er arvet og præcis så tilpas slidt, fuld af levet liv og patina – og gammel nostalgi, der matcher min blussende forårsforelskelse i old-school items, flare pants, ruskind og brune toner, at jeg helt holder af den. Ak ja.

P1360883

Bluse: Selected Femme // Flare pants: H&M // scarf: Toogoodtobebasic // Shades: Glitter // halskæde: Jane Kønig // taske: Louis Vuitton 

***

4 kommentarer

 • B

  Så fint! Synes Vuitton-klassikeren holder 100% 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, lige den her kan da noget. Har altid godt kunne lide præcis denne model 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh! Men lige præcis dén model er der altså også noget ved! Jeg havde den i Burberry og er for nylig kommet til at tjekke den ud i LV (det er vist også noget med, at den har været ude af LV sortimentet nogle år) fordi den altså både er pæn og praktisk (=med god plads i)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, jeg er ret enig. Den er nemlig både praktisk og rummelig og fungerer super godt til hverdagsbrug. Netop den model har jeg alle dage godt kunne lide.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MAGIC MOODBOARD