FØDSELSDAGSFEST I BØRNEHØJDE

FLOWER KIMONO GANNI

P1360992

Nogen gange er det farligt at lave ønskelister og collager herinde. I hvert fald kunne jeg ikke dy mig efter denne her. Således blev dennne smukke Ganni kimono med blomster klikket hjem hurtigere end jeg kunne nå at lukke Photoshop. Haha….Jeg elsker den. Farverne er så delikate og jeg er vild med det faktum, at jeg både kan bruge den nu med bukser og en langærmet bluse under – og til sommer over en kjole – eller på stranden som svalende afskærmning fra solen. Jeg har i forvejen to kimonoer, begge fra H&M, som jeg købte sidste sommer og i erkendelse af, hvor meget jeg faktisk har brugt dem, var jeg sådan set ikke i tvivl. Jeg synes måske, denne er lige på kanten prismæssigt af, hvad jeg kan forsvare for en relativt enkel kimono, men jeg ved, jeg kommer til at bo i den de næste mange måneder frem.

Jeg har valgt at binde den sammen i en knude her, men den er lige så smuk åbenstående. Og i min optik er den fint brugbar både til hverdag og fest. Der er noget skødesløst dekadent over sådan en kimono, noget som gør den casual og fin på samme tid.

Kimono

Bukser: Storm&Marie // støvler: Gestuz // T-shirt: Zara // Kimono: Ganni // halskæde: Jane Kønig

Indlægget indeholder affiliatelinks

***

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGSFEST I BØRNEHØJDE