LUNEFULDE LIV OG GLADE DAGE

FØDSELSDAGSFEST I BØRNEHØJDE

P1360921P1360946P1360951

Hånden på hjertet – hvor mange af os har ikke drømt om, et bare en gang imellem, ekstravagant kostumeskift imellem tre forskellige over-the-top kjoler, der alle skriger KA-POW på én og samme dag? Og når man er 4 år, tyder noget på, at det udgør en ret perfekt dag at kunne starte den som havfruen Ariel, overgå en diskret transformation til trylle-fé for derefter elegant at glide over i en storladen Elsa-kreation med tilhørende krone og hofte-tyl.

Dagen i dag har været helliget min nu store piges 4 år fødselsdag. Jeg fatter ikke ret meget af, at tiden har bragt os hertil allerede, det føles som om, nogen har spolet og snydt. Kan det virkelig være sandt? Vi har blot være de aller nærmeste i dag, stille og roligt, bare en masse havfrue, pink, tyl, glimmer, flødeskum, flag og flæser. I dag var hendes dag og hun har fået lov at bestemme. Det resulterede i blandet havfrue-prinsesse-fé-tema. Naturligvis. Sidste år var jeg sej og bagte kage selv, men i år tog vi den lette løsning og købte en fin lyserød én af slagsen hos vores favorit bager/konditor.

Senere på måneden holder vi en lidt større fest for en masse små venner og her har moderen tænkt sig at overtage styringen lidt på tema, host. Jeg glæder mig faktisk lidt, ja – jeg er slem. Men i dag var det Paven, der satte retningen – og jeg tror, det var den helt PERFEKTE dag.

P1370003P1370118

Forinden dagen har jeg faktisk haft lidt gaveønske-kriser. For egentlig synes jeg ikke, hun manglede noget. Men at dømme ud fra begejstringen i dag og tiden med gaverne, så tror jeg, hun fik nogle rigtig gode gaver – som sikkert mange 4-årige ville have stor glæde af.

Vi har flere gange erfaret, at mange af de små veninder var i besiddelse af op til flere prinsesse-kjoler, som har været årsag til timers god klæd-ud-leg. Det fik vi så rodet bod på i dag med hele tre tylkjoler! Den ene med havfruehale. STORT hit hos Paven.

Desuden fik hun et løbehjul, som mange også havde anbefalet på min Facebook – og det kunne endda lyse og blinke. Det er jeg slet ikke i tvivl om, hun kommer til at bruge meget tid på! Hun fik også en af de smarte Trunki kufferter, som ikke kun er smart for de små. Hun synes, den er sej, fordi hun kan køre på den og den ligner en mariehøne. Men det er nu også smart for de voksne, når man skal rejse, for på denne måde kan vi ‘nøjes’ med at trække den – med hende ovenpå 😉 Af os fik hun et mini klaver/keyboard, som jeg håber, hun også fremadrettet kan få stor glæde af. Hun ELSKER musik og at spille/danse. Det er lidt teknisk for nu, men så kan hun jo løbende udvide mulighederne på det.

P1370085P1370087P1370086

Og ja, Paven er ikke sen til at dele rampelyset – så Kaninus var også blevet pimpet i dagens anledning. Med pailletsløjfer og højtaljet mormor trusse i silkesatin. Kort sagt: Alle havde en fest.

6 kommentarer

 • Holly shit, det ser SKØNT ud! En fest man gerne ville være en del af, jeg er helt med på Paven her, at skifte outfit undervejs må være vejen til den perfekte dag og fest.

  Det der løbehjul ser sejt ud, hvor høj mon man skal være for at kunne bruge sådan et?

  <3 fra os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja ikke? 😀 Tror også MM ville være helt med på sådan et outfit skifte 😉 Det hedder 4-6 år – og er, indrømmet, liiiige det højeste. Elin står fint på det, når først, hun står oppe på det. Men går hun med det ved siden af sig, er det lige et par cm for højt endnu. Det kan ikke sættes ned, desværre. Andre løbehjul jeg har set kan reguleres i højden. Men det der disko-lys – OH MY, det er populært 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, store barn! Jeg tyvstjæler fluks ideen om kostumeskifter på fødselsdage til mig selv på onsdag 🙂

  Det lyder som en helt igennem fantastisk dag. For alle. Ikke mindst Paven

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja gør det 🙂 Måske du må låne en Elsa kreation?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  GUD hvor er det vildt! Fire år!

  Jeg kan huske, at jeg faldt over din blog, da Acie for evigheder siden anbefalede dig på sin. Du havde et indlæg, hvor du kørte rundt på en cykel og var i en peach-farvet blazer, mener jeg. Meget Københavnsk. Det må være omkring snart seks år siden nu. Det er jo fuldstændig vildt. Tiden flyver!
  (…Og fødselsdagen ser skøn ud 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ej, hvor er det godt husket! haha 🙂 Nogen gange er I sgu ret vilde, derude på den anden side af skærmen. Ja, det er vist ved at være længe siden, Acie skrev den anbefaling. Vildt som tiden flyver, du har helt ret!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LUNEFULDE LIV OG GLADE DAGE