NAVY TRENCH OG HVIDE SNEAKS

HOPELESSLY DEVOTED TO YOU

P1360594

Egentlig er jeg ikke nogen håbløs romantiker. Alligevel er der de små fine minder, som gør mig varm om hjertet. Mit lille Eiffeltårn minder mig f.eks. altid om byernes by, hvor min søde mand faldt på knæ i silende regn en sen nattetime. Alt imens Paris spejlede sig i gadens pytter og vinen gjorde mig ør, gik det op for mig, at det her var MANDEN. Det er svært ikke at have sådan et minde godt gemt i hjertet. På samme måde er jeg også virkelig glad for min fine kæde fra Jane Kønig, der med hans og min datters initialer dagligt minder mig om de bedste mennesker, jeg har.

Når jeg ser kæden ligge på natbordet om aftenen side om side med mit Eiffeltårn og min forlovelsesring ligner det næsten et perfekt match. Det er med til at gøre hverdagen – og verden – en smule mere lyserød. Og helt ærligt, det er vel ikke så skidt endda?

2 kommentarer

 • JA til ting der kan gøre hverdagen mere lyserød. Da jeg blev bachelor i sommers, fik jeg af min kæreste også en halskæde med initialer fra Jane Kønig, og det er så hyggeligt at kigge på den med hans og mit forbogstav. Endnu mere hyggeligt er det når vores bogstaver tilsammen bliver L.A. og samtidig afspejler vores fælles begejstring for alt amerikansk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det er nemlig ret hyggeligt 🙂 Hvor sjovt at jeres initialer netop danner dét 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NAVY TRENCH OG HVIDE SNEAKS