ROAD TRIPPIN

HVID I HVID : SOMMERTID

MB6MB5

Bedre sent end aldrig. Jeg købte dette hvide sæt fra Malene Birger for over et år siden. Og først for en uge siden lykkedes det mig at få det på. Blusen har jeg dog brugt ret meget hele vinteren, og den er allerede ved at blive for varm nu. Men det dér med at dyrke all white, det er godt nok ikke ret kompatibelt med små børn. Halleluja for selvbedrag. Det er vanvittigt upraktisk, haha. Derudover var bukserne alt for lange, og det tog så ca. 13 måneder at tage sig sammen til at få dem lagt op.

Men hvilken bedre anledning til at trække i de hvide klude end sommertid? Hvor er det dejligt, at det ikke er mørkt længere, når man tager hjem fra arbejde. For søren, hvor jeg nyder det. Lyset betyder så meget. Man har pludselig meget mere energi og overskud. Både om morgenen og eftermiddagen. Og hvis prisen er, at vejret heller ikke tillader højhalset angora trøje længere, så helt ok med mig.

P1370173MB7

 

Bukser + trøje: By Malene Birger // sko: Zara // ring: Glitter

***

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ROAD TRIPPIN