NEW HAIR - DO CARE

JANUAR DETOX

insta31. Do not Disturb! Vi er i gang med ny sæson House of Cards på Netflix. Som sikkert mange andre // 2. En tur på biblioteket med mindste er altid en hyggelig aktivitet // 3. Haps, lige ned i min mave! // 4. Min favorit spot herhjemme. 

ALLE med bare nogen lunde respekt for sig selv synes at have kickstartet 2015 med diverse former for detox.

Sådan har det i hvert fald set ud. Og ja, også mig. Min har bare være aldeles ufrivillig. Og – jeg er ikke blevet mere fast i kødet af det.

Siden slutningen af januar er jeg nemlig ufrivilligt blevet tvunget til at detoxe gevaldigt på de sociale medier. Og av, for en lussing. Både på den ene og den anden måde. En aften hjemme i sofaen får jeg pludselig en mail. Den er fra Instagram og de skriver, at jeg har forsøgt at ændre min adgangskode. Hvis det ikke er mig, skal jeg klikke på et link i mailen og bekræfte min egen kode, som jeg jo selv har lavet. Jeg vil da modtage en ny sikkerhedskode på mit telefonnummer, står der. Jeg har ikke ændret min kode. Så jeg klikker på linket. Siden da har jeg ikke kunne bruge Instagram!? Jeg kan ikke komme ind på min egen bruger – og jeg kan end ikke se et feed eller få lov at like andres. Jeg har aldrig fået nogen kode fra Instagram – og kan ikke tilgå mine egne indstillinger længere. Jaja, tænker du måske. Hvor træls kan det være?

RET TRÆLS!

Jeg ved godt, jeg hverken dealer med hungersnød, sygdom, krig eller andre uhyrligheder og det er jo bare en fjollet app, jeg er blevet ganske afhængig af. Men ikke desto mindre er det ret frustrerende, at være fanget i et låst profillimbo, efter en fejl i Instagrams EGET system – uden mulighed for at få lov at ændre noget, kunne gå tilbage eller sågar bare få svar på de mange mange mails, jeg har sendt dem. De svarer simpelthen ikke. Top god service. #jadetvarironisk

Jeg synes godt nok det er tankevækkende, at deres eget sikkerheds system ikke virker. Når jeg har googlet omkring problemet, kan jeg se, at flere andre har oplevet samme problem. Mailen ER fra Instagram, det skyldes en fejl i deres systemer. Men de svarer bare ikke.

Så ja, jeg har ufrivilligt detoxet i snart 2 måneder og indrømmet: det har unægtelig frigivet mere tid. Og nej, jeg går heller ikke glip af noget. Men min Instagram var jo sådan set stadig mit eget valg som kommunikationskanal og en kanal, jeg tilmed nød at benytte. Det kan jeg så åbenbart ikke længere og det er naturligvis lidt trist. Særligt da det var en rigtig rar måde at møde jer derude på. Når der ikke dagligt er tid til at blogge.

Nedenunder er her et lille udvalg af nogle af de ting, der nok ellers var havnet på Instagram, men som jo af gode grunde ikke kom det.

insta25. Præsentation af Doves nye hårprodukter på Dangleterre // 6. Pink on pink // 7. Middag med en rar dame på Nose to Tail i Kødbyen // 8. Paven og jeg har vist udset os det samme stykke bacon…..

Som med enhver anden detox, startede jeg med at blive virkelig sur. Efter et par dages surmuleri, blev jeg kamplysten og efter to månedernes forgæves kamp har jeg nu snart givet op. De kan altså snart rende mig et vist sted…..skal snart ha en MEGET stor kage!

Så ja. Min januar detox blev også til sultekur fra sociale medier i februar. Måske det griber ind i marts også. Hvem ved? Jeg kan på den ene side ikke sige, jeg har nydt det. Men på sin vis kan det godt anbefales. For det ER skræmmende, så meget tid man bruger på dén slags. Det er bare altid sjovere, når man SELV vælger det gode selskab fra 😉

Insta1

9. Jeg er blevet klippet. Og er ret glad for min tante-page // 10. Jeg har haft min mor med til skønhedsbehandling på Exuviance klinikken v. Nørreport, det er REN luksus og selvforkælelse – og det fortjente min mutti // 11. Drømmer om grønt ruskind til mine fødder fra Jerome Dryfuss // 12. Cafe-besøg med de bedste to <3 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW HAIR - DO CARE