OLD SCHOOL PASTELS

LUNEFULDE LIV OG GLADE DAGE

IMG_1521

Efter en hektisk uge med meget arbejde, et stort event for Ellos, forberedelser til weekendens fødselsdage og utallige hovedrengøringer og fremvisninger hjemme, så var vi alle lidt flade torsdag eftermiddag. Så vi tog en slentretur i byen, købte take-away og gik omkuld i sofaen i et stort kludder-mor-kaos. Ren kærlighed egentlig. Bare at lade den slags dage være der og være eneste holdbare løsning.

I går fejrede vi min mands søster og i dag har vi så gjort klar til Pavens store dag i morgen. Jeg husker stadig d. 7 marts for 4 år siden oppe hos svigerfamilien, hvor jeg utålmodigt skovlede lagkage indenbords, skidesur og fuld af hormoner og nul tolerance overfor projekt gro-et-barn. “Måske føder du i morgen!?” prøvede min søde svigerinde, der jo selv var dagens fødselar. På Kvindernes Kampdag; en dag, hun ærlig talt synes var ret sej at ankomme på. Jeg blev virkelig fornærmet. Jeg havde slet ingen følelse af at fødslen var tæt på – og jeg var MEGET træt af at være så gravid, som man er, når man for længst har passeret uge 40. Jeg var grådlabil, fuld af vand og vemod – og (ifølge min mand) knop-umulig 😉

4 timer efter vi havde vinket farvel til svigerfamilien gik vandet. Yderligere 4 timer efter var hun her. Vi forlod min mands søsters fødselsdagsfest ved 23.00 tiden d. 7 marts. Vi vækkede hende næste morgen med beskeden om at hun nu var blevet faster. Helt ærligt, livet er sgu da lige lovligt lunefuldt nogen gange, ik?

Det er 4 år siden i morgen. Og lige præcis de to – Paven og hendes gudmor, de er altså ret oplagte at fejre hvert år. Et par timer på hver sin side af Kvindernes Kampdag.

IMG_1519

10 kommentarer

 • Nina

  Tillykke med Paven – min søn fylder sit første år i morgen, og det bliver eftersigende fantastisk vejr 🙂 God fødselsdagsfejring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak – og i lige måde! Sikken et vejr!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tillykke med jeres store Pave!
  Har du noget imod at dele, hvor din trench coat er fra? Utrolig flot i blå!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Stort tillykke med Paven – er beræret over også selv at fejre formel ankomst på samme dag som hende. Kvindernes kampdag rocks! Og endelig: tak for en utrolig god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak skal du have! Og så deler I endda også forbogstav 😉 Og ja, det er en prominent og powerfuld dag at ankomme til verden, det MÅ give en sej pige i den anden ende 🙂 Stort tillykke til dig også! Sikke et smukt og flot vejr!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den egentlig en fin historie! Stort tillykke med hende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak skal du have søde Laura. Ja, det er jo egentlig en ret sjov historie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er I bare et flot par, dig og paven! Tillykke til din store pige 🙂 Jeg kan tydeligt huske at jeg bla læste din fødselsberetning, da jeg var gravid (læste alle dem, jeg ku’ komme i nærheden af, som en slags forberedelse) og faktisk endte der med at være ret mange fælles træk imellem vores forløb. Dog ikke datoen, der har Paven virkelig været sej, da hun valgte sin fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak Ida. Ej, hvor sjovt, det endte med at minde om dit eget forløb 🙂 Den slags er jo top uforudsigeligt og kan gå i alle retninger. Men ja, jeg synes også, det er en sej dato. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OLD SCHOOL PASTELS