FØDSELSDAGSFEST I BØRNEHØJDE

MAGIC MOODBOARD

MagicMoodboard

Som sagt har Paven lige haft fødselsdag. Og når man fylder 4 år, skal den slags naturligvis markeres. Som I kan se i mit tidligere indlæg, så holdt vi selve dagen enkel med lyserød kage, havfrue service, prinsessekjoler og masser af tyl og glimmer. Lige i hendes ånd. Men jer der følger med herinde ved nok også, at paven også er helt pjattet med kaniner. Det skyldes hovedsageligt en helt bestemt bamse, som har fulgt hende i tykt og tyndt.

Når vi om en lille uge holder endnu en fødselsdagsfest (for det gør vi da naturligvis!), så har temaet derfor taget sigte på netop: kaninus. Vi holder trylletema. Paven er nemlig også helt pjattet med tryllerier, og det var oplagt at tænke i de baner. Jeg tænker tryllestave, sorte hatte, kaniner og pastelfarver. Magisk legeunivers med sarte toner, der understøtter det girly element. Om jeg selv skal lave en kage, må tiden vise. Men ideerne er der. Og jeg ved godt, det måske virker en kende overilet med alt dette tema-halløj, jeg kan bare ikke styre det! Jeg elsker sådan noget og synes det er mægtig sjovt. Heldigvis  er Paven med mig hele vejen – vi er vist nogle rigtig fest-papegøjer begge to. Vi får over 23 gæster, store og små, så nu må forberedelserne vist i gang. Her er mit lille hjemmelavede moodboard.

5 kommentarer

 • Dit moodboard får mig simpelthen sådan til at tænke på Fie. Det er lige i hendes ånd 🙂

  (Er selv ved at lave det samme på Pinterest. Bare med pirater. Ser en kende anderledes ud. Bare lidt…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Er det rigtigt? Ej, hvor sjovt. Kan godt se hvad du mener. Det tager jeg i hvert fald som et stort kompliment! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Så fint! Du må i Søstrene Grene, købte selv masser af kaniner i hatte pynt, vimpler, honey Combs i fine former, magi vimpler og meget andet der til min den lilles store dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak for tippet, ja det må jeg da! Er det længe siden, du har set det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] på!’ Nuvel. Det tror jeg godt, vi kan honorere. Derfor, inspireret af Beans ønsker (og Guld.logs fine collage) er her mit moodboard til Beans 3-års fødselsdag. Og ja. Jeg ved godt, det er overkill. Men jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGSFEST I BØRNEHØJDE