SMALL THINGS

NEW HAIR – DO CARE

Newhair

Har længe gået og drømt om nye lokker. Havde faktisk også truet med at klippe mig HELT drengekort. Jeg synes, det kan være enormt flot og sexet til nogle kvinder. Men da jeg sad i frisørstolen i fredags, måtte jeg trods alt indse, at jeg ikke har det rette ansigt til den slags. I stedet gik jeg efter pagen. Og jeg føler faktisk stadig, jeg har en del længde, selvom hun reelt klippede virkelig meget hår af! Jeg har haft brug for en forandring længe og været SÅ træt af mit hår. Og det er længe siden, jeg har været så glad. Jeg føler mig helt hjemme i det. Selvom page godt kan blive lidt ‘konet’ og min alder ikke rigtig gør mig ovenud begejstret for dét prædikat, så føler jeg, det har frisket gevaldigt op. Kan I lide det?

Jeg beklager den grumsede kvalitet af mine iPhone billeder taget i halvmørke. Men det var altså lige, hvad vi kunne nå på vej ud af døren. Og jeg ville så gerne vise jer håret, så jeg håber, I kan bære over med det.

God weekend fra #tantegrøn

14 kommentarer

 • Maiken

  Rigtig fint. Hvilken frisør brugte du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Maiken, jeg bliver klippet hos frisør Hårlywood – på Ndr Frihavnsgade. Lidt skørt navn, indrømmet, men jeg har alle dage være super glad for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare fin ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak, jeg er også selv blevet helt glad for det faktisk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så flot og på dig – med din stil – bliver det aldrig konet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så fint og på ingen måde konet til dig 🙂 Måske skulle man…. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Christina. Ja, nogen gange trænger man bare til lidt forandring ,ik? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det klæder dig helt vildt! Faktisk synes jeg efterhånden at page ikke længere rimer på konet og damet. Jeg overvejer lidt selv om jeg snart skal lade lokkerne falde til fordel for en lang page. Mit hår trænger, men pengene bliver bare lige prioriteret lidt anderledes for tiden =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét kan jeg godt forstå, at du er glad for! Det er virkelig, virkelig pænt! (og ikke det mindste konet)

  Jeg er også altid lidt bange for, at mit lyse pagehår skal blive lidt kedeligt og konet, men en god frisør kan heldigvis gøre meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak skal du have. Ja, det betyder rigtig meget om frisøren kan se/læse, hvilken type man egentlig er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Wow! Sexy mama – det ser brand godt ud Louise .-*

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SMALL THINGS