JANUAR DETOX

OLD SCHOOL PASTELS


P1360807P1360799P1360819

Jeg har fået nye sko. Og de er på den ene side en tand ude af min comfort-zone, på den anden side netop indbegrebet af COMFORT zone 😉 De er pastellyserøde og ret oldschool i deres udtryk med de rå lædersnørre – og så er de åndsvagt behagelige! I lørdags travede vi flere brokvarterer igennem i formiddagssolen med Paven i klapvogn og sluprede kaffe, spiste cafe-kage og besøgte legepladser. Det føltes som at have sutsko på! Øjs, hvor er de lækre. Jeg glæder mig til at kunne bruge dem med bare ben. Jeg tror også, de vil være flotte i kontrast til en flagrende sommerkjole.

De er fra Eccos nye sommer kollektion. Jeg elsker at de er så enkle, i naturlige materialer og med den underspillede nuance. I deres nye Effortless kollektion, som disse sko er fra, er fokus på færre detaljer og en enkel teknologi, der skulle sikre bedre komfort. Kollektionen er meget enkel med rene linjer, hvor form følger funktion. Jeg synes faktisk, de har gjort det ret godt. Ecco har ladet sig inspirere af den skandinaviske natur og det ses jo tydeligt. Jeg regner bestemt også med at mine nye sko skal med op og gå tur ved havet oppe ved sommerhuset!

P1360803P1360827P1360818

Leatherskirt: Toogoodtobebasic // knit: Benetton // shades: Bottega Veneta // shoes + clutch: Ecco

Indlægget er sponsoreret, men ord og holdninger mine egne. Skoene har jeg selv valgt.

2 kommentarer

 • Birthe

  Noget der slet ikke kommer mig ved: har du stadig din Celine Trio og er du glad for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Birthe
   Ja, det har jeg 🙂 Jeg er super glad for den. Den har været lidt svær at bruge her til vinter på grund af den sarte farve, synes jeg, men nu kommer foråret heldigvis snart – og så skal den helt klart ud og luftes lidt 🙂 Jeg drømmer om flere….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JANUAR DETOX