FLOWER KIMONO GANNI

VIND MINTGRØN LÆDERCLUTCH ECCO


P1360752-680x381

Så er det blevet tid til en lille konkurrence herinde. For i dag kan I nemlig vinde den fineste mintgrønne læder clutch fra Ecco. Jeg er mega glad for min og I ved måske også, at det ikke er den eneste mintfarvede taske, jeg har. Jeg elsker, når små tasker kan tilføre et enkelt outfit lidt farve-fornøjelse og glamour-glæde. Og det gør mint grøn altså ret meget for mig, haha.

Tilsæt fin, let sommerkjole og en lækker tan, så er vi klar til sommeren. I forbindelse med at Ecco netop har lanceret en ny kollektion under navnet Effortless Style med flot fodtøj og fine tasker har jeg simpelthen fået lov at udlodde en taske til værdi 900,- Stilen i den nye kollektion er blandt andet inspireret af den skandinaviske natur og er meget ren og minimalistisk i sit udtryk.

Hvad skal I gøre for at vinde?

I skal blot svare på, hvornår Ecco blev etableret (pssst, svaret kan findes her) og huske at like dette indlæg på Facebook-knappen nederst.

God fornøjelse. Jeg trækker en vinder på torsdag d. 19. marts.  

P1360818-680x401

Sponsoreret

119 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FLOWER KIMONO GANNI