BOOZT KIDS UDSALG

VINDER AF MINT CLUTCH FRA ECCO


P1360819-680x417

Tusinde tak for jeres fine deltagelse i min konkurrence om den mintfarvede læder clutch fra ECCO. Jeg synes personligt at den bliver helt perfekt her til foråret og sommeren. Og at dømme ud fra alle de modemesser, jeg har rendt på, kommer der MEGET mere mint. Så jeg tør næsten godt love, at konkurrencens vinder kommer til at bruge den meget.

Det er som nævnt i forbindelse med at Ecco har lanceret en ny kollektion under navnet Effortless Style med flot fodtøj og fine tasker, at denne smukke taske til værdi 900,- udloddes. Inspireret af den skandinaviske natur er resultatet blevet et meget rent og minimalistisk udtryk. Super lækkert, synes jeg.

TAK for jeres deltagelse
Den heldige kartoffel blev: Connie! Stort tillykke og hurra!

Jeg sender dig en mail og så vil tasken blive sendt til dig

Vinderen har fået direkte besked

P1360752-680x381

Sponsoreret

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOOZT KIDS UDSALG