HOPELESSLY DEVOTED TO YOU

THE BUCKET BAG

Bucketbag

 

1. Sort minimalisme fra Mansur Gavriel // 2. Hvid grafisk fra Zara // 3. Louis Vuitton // 4. Camelfarvet fra Mansur Gavriel // 5. Hvid med spænder fra Rebecca Minkoff // 6. Gul ‘Luca’ fra Leowulff // 7. Sort ‘Luca’ fra Leowulff // 8. Blå Louis Vuitton

Jeg er kæmpe fan af the bucket bag eller pose-tasker, som jeg ofte kalder dem. Jeg har flere gange haft den type taske – og nu har de vundet indpas igen. Både hjemme hos mig – og i modebilledet generelt. Og jeg forstår det. Den er praktisk, rummelig, enkel, slidstærk og elegant. Man kan have en computer (i de fleste af dem), den kan sidde over skrå, hvilket efterlader frie arme til krævende 4-årig, der er her, der og ALLE vegne. Og den kan nemt være i min cykelkurv.Kort sagt: form og funktion går op i en højere enhed.

Som I kan høre, skal jeg ikke overtales til ‘The bucket bag’. Og det er for mig en perfekt hverdagstaske. Jeg føler, den opfylder mine behov helt koncist. Men faktisk er den oprindelige model, Noe fra Louis Vuitton, designet til noget så langt fra ‘hverdags-agtigt’, som at bære seks flasker champagne! For real. Hvor ekstravagant er det lige? 😉 Fire flasker oprejst – og to på hovedet. Ja, det er så ikke lige sådan, jeg oftest anvender min – men her er da lidt oplagt inspiration til fremtidige – og langt mere festlige – mandage. Jeg tror bare, jeg vil kalde den min ‘champagne-taske’ fra nu af!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOPELESSLY DEVOTED TO YOU