NEW HAIR - DO CARE

I WISH FOR: FLOWER POWER

flowerpower

1. Grøn blomster frakke fra Ganni // 2. Hvid blomster kimono fra Ganni // 3. Pink blomster fra Baum und Pferdgarten // 4. Pastel blomster-suit fra Birgitte Herskind // 5. Armygrøn blomsterbrokade fra MSGM //6. Oversize blå blomster skjorte fra Ganni 

Det må være kombinationen af dagsregn og begyndende lange lyse aftner: Jeg er decideret desperat efter forår og sommer! Af samme årsag kunne jeg virkelig godt tænke mig at iklæde mig klare, lyse nuancer, store blomsterprint og lette, flagrende materialer. Alle de ovenviste ting her har ligget på en online ønskeseddel læææænge – og jeg er helt pjattet med dem alle. Desværre er det vist ikke ret realistisk, at jeg får tilføjet hele baduljen til mit forkølede klædeskab. Nr. 5 kunne faktisk godt minde en god del om min armygrønne brokadejakke fra H&M, som I er mange, der har spurgt på, den er godt nok flot, synes jeg!

I erkendelse af at noget må ud, før nyt kan komme ind, har jeg derfor også opdateret min lille shop her, kig endelig forbi.

Indlægget indeholder Affiliatelinks 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW HAIR - DO CARE