PÅSKERUS

ARMY BLAZER DRESS

P1370539P1370520P1370543

Da jeg for nogle uger siden var inviteret til et Jane Kønig event indtraf en gigant tøjkrise. Undrer mig over, hvordan den slags fortsat kan blive ved at opstå, når jeg jo ret beset løbende opdaterer min garderobe. Ak ja, det er jeg sikker på, I er en del, der kan nikke genkendende til 😉 Jeg besluttede derfor at køre en tur i H&M – og det skulle vise sig at være ret farligt, for de har netop fået en masse nye sæsonitems hjem, alle til yderst fordelagtige priser. Det gode ved H&M er, at det altid er relativt nemt og billigt hurtigt at afværge tøjkriser. Denne blazer dress er mægtig fin, synes jeg. Den var der også i sort – og jeg overvejer faktisk lidt, om den også skal klikkes hjem. Men nu elsker jeg jo army grøn, så til en start blev det denne. Jeg tænker også, den bliver god åben som casual lang blazer. Jeg kan ret godt lide, at den på den måde både kan agere jakke og kjole.

Jeg har faktisk brugt den en del under påskedagene til påskefrokoster også. Jeg synes den er nem at style, både festligt og mere afslappet. Og sp kan jeg rigtig godt lide at stoffet er så luftigt, så den falder meget ‘løst’. Bare man så dog snart kunne smide de sorte strømper. Jeg kan slet ikke vente, til vi kan begynde at have bare ben! Jeg er SÅ klar på noget forår. Kom nuuuuuu.

P1370527P1370514P1370535

Blazer dress: H&M // støvler: Gestuz // bag: Zadig & Voltaire // necklace: Jane Kønig // shades: Bottega Veneta 

***

Indlægget kan indeholde affiliatelinks

   

2 kommentarer

 • Ida

  Den er noget så fin og enkel, og lige dig! Kan den lukkes helt og bruges som kjole?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak skal du have. Ja, altså den er lukket her og brugt som kjole. Den lukkes blot på midten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PÅSKERUS