MY WEEKEND

THAT TIME OF THE YEAR

sakura5fotosakura6imagesakura7image

Vi har snart set dem fra alle tænkelige vinkler og for mit eget vedkommende er de smukke storblomstrende kirsebærtræer på alleén ved Bispebjerg Kirkegård ved at være så overeksponerede at magien næsten er gået af. Næsten. For det ER sgu fint. Igen i år tog vi en tur derud. Men både Paven og jeg var enige om, at de faktisk var meget smukkere sidste år.

Vi var derude en del senere sidste år, og da var træerne faktisk godt i gang med at afblomstre. Godt nok var farven knap så pang, mere douche. Men de titusinder af små fjerlette palepink blade, der fløj rundt som konfetti under det lyserøde tæppe af Sakura blomster var virkelig magisk. Det var helt eventyragtigt og da min mand forleden spurgte Paven, om vi skulle cykle ud til de lyserøde træer, var hun helt med. “Ja, far – ud til det lyserøde snevejr!”. Så oplevelsen har også siddet godt fast i det lille hoved.

Vi kommer ikke selv til at se dem afblomstre i år, tror jeg, det når vi ikke, men anbefalingen er hermed givet videre! Hvis I da kan komme til for mennesker. De sociale medier har gjort sit til, at den ellers så engang halvhemmelige spot nu er Stadens mest besøgte på denne tid af året. Stik de glade brostens-begejstrede storbymennesker en blød himmel af lyserøde kirsebærblomster – og se en by i ekstase 😉

sakura1image

Culottes: Weekday // sneaks: Adidas Stan Smith // Denim: Helmut Lang // shades: Bottega Veneta // bag: Louis Vuitton // hairband: Glitter

***

4 kommentarer

 • Haha, har netop også lige skrevet om den knap så hemmelig allé 😉 Da jeg cyklede forbi for tre år siden, var der nærmest ingen mennesker. Du har helt sikkert ret i, at det er de sociale medier, der gør at eksponeringen af dem er blevet så vild! Men ja, det er sgu flot 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, haha – det er ret vildt at tænke på, hvad de sociale medier gør. For blot et par år siden var der ingen mennesker derude på denne årstid. Det må da unægtelig også være den kirkegård i Kbh, der har flest hits på sit eget hashtag;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey det der hårbånd, det er satme fint! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde du 🙂 Det er drøn smart for der er en lille metaltråd indeni, så man nemt kan bøje det rundt. Hvis det gav mening??

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY WEEKEND