TING JEG IKKE FORSTÅR

DRONER OG DOVNE DAGE

P1370421P1370429P1370442

#Sommerhusstilen. Masser af komfort og bevægelsesfrihed. Ikke bare er jeg teamet up med en mand, der også nyder at gå lange ture som jeg selv – nææ, jeg har giftet mig med et forvokset barn, der har gjort det til sin levevej b.la at styrte rundt i en skov en halv eftermiddag med vildfarende drone. Ak. Barn på 4 år synes det er alletiders. Sammen spæner de omkring med hagen rettet mod himlen og barnlig begejstring over den elektroniske drage-dims på himlen. Moderen her nyder mest af alt bare at iagttage fra behørig afstand. Men det ændrer jo ikke på behovet for komfort. Når man sådan er tvunget over stok og sten og skal indtage sin medbragte chokolademad på væltede træer og svampet mosbund, så er sneakers og løse gevandter nu engang at foretrække.

Indrømmet: jeg synes faktisk selv, det her er en temmelig underlig tøj-kombi. Lang slaskekjole og bomber jakke. Det får mig til at se enormt lavbenet ud og opfindsomt kan vi vist heller ikke kalde det. Men det er et meget ærligt billede af, hvordan jeg går klædt 50% af tiden, når vi er i sommerhusland. Resten af tiden har jeg nattøj på 😉

P1370465_edited-1

Kjole: By Malene Birger (gammel) // sneaks: Adidas // jakke: Part Two 

***

4 kommentarer

 • Jeg tænkte netop at det så virkelig fint ud med den kjole og den jakke! Ingen korte ben her 😉 Kun min egne, men det er en anden historie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak, du er sød Laura! Men uanset hvad, så er det nu også meget rart en gang imellem at vægte komfort og praktik højere end æstetik og fashion 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser også en kende skeptisk ud på billede nr. 2 🙂 Men fint er det altså, det sæt, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, true 😉 Måske jeg i virkeligheden bare er lidt bange for en falden drone 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TING JEG IKKE FORSTÅR