TUNGEN LIGE I MUNDEN

EN KÆR REJSEMAKKER

kuffertimage1

Står lige her foran en gulddør og hænger ud….Både Paven og jeg havde anskaffet os nye kufferter, min gamle havde min søde mand nemlig lånt sidst han selv skulle rejse. Han kom hjem med et totalt sprængt lig. Min kuffert havde øjensynligt siddet fast i transportbåndet, så den var – ja, sprængt. Det lignede noget, der var løgn – og det samme gjorde indholdet. Så derfor var det på tide, at jeg fik mig en ny. Én med et lidt – ja stålsat – ydre 😉

Paven har også fået sin allerførste kuffert. Hun fik den i fødselsdagegave af mine forældre og hun KNUS elsker den. Egentlig synes jeg, den er vildt grim, haha. Æstetikeren i mig ville nok hellere at hun havde en smuk stålgrå som min i pixi størrelse. Men den er drøn smart – fordi hun kan sidde på den og lade sig trække, hvilket var rigtig handy på de længere strækninger, b.la i lufthavnen, hvor man skal gå en del. Det gør det langt nemmere at få alle transporteret godt rundt. Og hun var helt pjattet med at trække den selv. BONUS.

trunkifoto

Min kuffert er af mærket Delsey / Pavens er af mærket Trunki

Indlægget kan indeholde affiliatelinks 

7 kommentarer

 • Rikke

  Trunki er genial. Maria på 5 er ved at være for stor til at blive trukket rundt på den (pga for lange ben, ikke fordi hun ikke gider :)), men hun elsker at trække den selv – gerne med lillebror på 2 1/2 på – total bonus!!
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den er ikke køn, men hun ser svært tilfreds ud 🙂

  Hvor er din jakke monstro fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, nej vel? 😉 Men smart – det er den godt nok.
   Min jakke er fra Ellos 🙂 Den er ikke så dyr og sjældent tror jeg, jeg har fået så mange komplimenter for en jakke, det er næsten skørt….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hvor ser hun sød og stolt ud på det billede!! Og hvor er det virkelig også smart at den kan bruges på den måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Laura. Jeg synes også, hun ser helt vildt stor ud på det her billede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TUNGEN LIGE I MUNDEN