KIMONO, SNEAKS & SNAKESKIN

FREDAGSLINKS #8

Skærmbillede 2015-04-25 kl. 02.51.39

Teoretisk set er Fredagslinks stadig fredagslinks hos mig. For jeg er ikke gået i seng endnu – og derfor er det jo stadig fredag, ik? Selvom uret nu egentlig siger lørdag. Uanset ugedag, så er det stadig en hyggelig kategori, synes jeg og links, jeg har lyst til at dele med jer. Igen har jeg været inspireret, underholdt, forfærdet af og forgabt i en helt masse om og af-veje her på nettet og især følgende links har efterladt et indtryk i den samlede strøm af info og inspiration, som satte sig dybere fast. Af en masse forskellige årsager:

Jeg har læst artiklen fra Kristeligt Dagblad Mindst af alt holdt hun af hverdagen, om Lotus Turéll 2 gange nu. Jeg ved egentlig ikke helt hvorfor. Måske fordi jeg er gammel Dan Turell fan, måske fordi det der med generationer, familier, idoler og skyggesider altid har været interessant. Måske fordi ironien i overskriften er så velplaceret, ægte og samtidig tankevækkende. Måske fordi den er rigtig godt skrevet? Uanset er den anbefalelsesværdig.

Lotus Turell har arbejdet intenst med de omsorgssvigt, hun var udsat for som barn, og fortæller med et ærligt indblik om, hvordan det påvirker et lille barn, at være vidne til bagsiden af berømmelsens medalje og kunstneriske sjæles tvivlsomme søgen.

Apropos familier, bånd, opmærksom eller mangel på samme, så har den her video, der nu er gået totalt viralt, også rørt mig dybt. Det kan godt være formålet er kommercielt – men hensigten, udførelsen og budskabet er meget smukt. Jeg er så heldig at kende flere af de skønne medvirkende – og tænk sig, både Ashton Kutcher og Britney Spears har delt videoen! 10 millioner gange, er den blevet vist indtil nu. Det må da siges at være et viralt hit af karakter!

Jeg er også blevet fascineret af denne bloggers ret misundelsesværdige indsats. Mie har løbet et maraton – og det er sgu sejt! Selv kommer jeg aldrig til at gøre det. Hvis jeg en dag kan træne mig op til igen at løbe halvdelen af distancen, altså halvmaraton, som jeg før har haft gjort nogle gange, vil jeg være glad. Men alt derudover, det ved jeg, det bliver aldrig mig. Men derfor kan jeg stadig godt blive inspireret af andre, der gør det. Alene dét at sætte sig selv så svært tilgængeligt et mål – og nå det, det finder jeg meget interessant. Hendes indlæg om at løbe maraton er så fint og inspirerende.

Og så har YNDLINGS Stine og hendes ‘nye’ makker på All Things Dapper flyttet adresse på bloggen og fået en smuk make-over. Jeg er fan. Af Stine, hendes skødesløse og overlækre stil, af bloggens nye indpakning, af Stines makker, hendes gyldne lokker og ikke mindst det smukke smil. Kan man være andet?!

Sidst, men bestemt ikke mindst har denne dame fået mig til at indse, at jeg MÅ og skal have et vaffeljern! Og det kan kun gå for langsomt. De her opskrifter ser simpelthen så gode ud og tilmed er det relativt enkelt og nemt. Og måske endda ok sundt? I hvert fald mægtig lækkert. Og sidstnævnte er sådan set nok for mig 😉

IMG_7973

Fotocredit: All Things Dapper & her

***

2 kommentarer

  • Stine

    Du spreder så meget god karma!
    Tak for de søde ord, L! Glæder mig til vi snart ses! Knus S

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KIMONO, SNEAKS & SNAKESKIN