ANBEFALING: DANMARK LÆSER

KIMONO, SNEAKS & SNAKESKIN

IMG_1319IMG_1328IMG_1333

Fra en stille søndag, hvor vi kørte rundt og kiggede på huse og områder, lejligheder og alt andet i dén dur. Hele den her boligjagt føles ret håbløs. Huspriserne her i Københavnsområdet er absurde. Og vi er meget lidt gør-det-selv agtige, så diverse håndværker tilbud er vi nødt til at styre udenom. Andele ryger før de kommer på, leje-markedet er vanvittigt, priserne totalt skruet op, ejerbolig er piv dyrt. Jeg begynder ærlig talt at stresse lidt over det. Jeg er mere modløs end opløftet, hver gang vi har turet rundt til åbent hus, fremvisninger og område-udforskninger. Når man samtidig skal tænke over transport, skolevalg til barn og afstand til den nærmeste familie, så er det en ret svær kabale, skulle jeg hilse og sige. Hvis I ser noget godt, kender nogen, eller ved noget, så giv mig lige et heads up, ik?

I dag holder vi pressedag på bureauet og når jeg en gang er færdig med en ekstra lang arbejdsdag og besøg fra rundt regnet 100 mennesker eller mere, så drøner jeg direkte i lufthavnen og flyver en lille tur til London med mine bedste to. På den ene side er jeg helt bange for at vi, mens vi er væk, nu misser HUSET, det skulle bedst passe, ik? På den anden side, så trænger vi også til at tænke på noget andet og få de mange indtryk lidt på afstand.

IMG_1331IMG_1313

Kimono + clutch: vintage // Jeans: Weekday (old) // Sneaks: Adidas Stan Smith // Shades: Glitter

***

6 kommentarer

 • Hvor er du lækker, dame. SMUK kimono!

  Hav en skøn tur, jeg er sikker på, huset venter på jer, når I kommer hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak rare dame! Dejligt at se dig forleden – vi krydser fingre for at vi i sidste ende får noget tag over hovedet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Du er altså ret lex i de kimonoer – smuk dame med eller uden tag over hovedet 😉 Det skal nok lykkes med den boligjagt – jeg følger fascineret og interesseret med på sidelinjen, mens jeg prøver at lade være med at tænke på, at vi står i samme situation, når vi vender næsen hjemad…
  Rigtig go weekend og nyd London!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Åhh, ja jeg håber sådan sørme du har ret. Der er så mange krav og behov, der skal gå op. Det var svært inden vi fik barn – nu er det jo næsten umuligt, sådan føles det…..Jeg synes det virker meget fornuftigt, det I har gjort 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal det være hus? Vi har faktisk en andel på Frb som vi overvejer at sælge og flytte i hus i stedet. Vi har bare endnu heller ikke fundet det rigtige – også pga transport, plads, afsindigt høje priser, beliggenhed…og fordi vi faktisk bor fint.

  jeg synes godt nok det er svært!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Der er vist åbent for det hele 😉 Hvor stor en andel er det? Hvor meget ligger den på? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ANBEFALING: DANMARK LÆSER