THAT TIME OF THE YEAR

LONDON MED BØRN?

Londonkids

Lige om lidt tager vi til London, denne gang med mindstemusen også. Som I nok ved, har vi efterhånden været der en hel del, da vi har mange venner, som enter har været eller stadigt er bosiddende i den skønne urbane metropolregion fuld af farverigt liv og leben.

Men det er faktisk første gang, vi er der med børn. Måske egentlig lidt underligt, men netop i kraft af vores gode relationer dér, har det typisk været mest oplagt som en lille get-away for vores indre egoist og som tiltrængt afbræk fra den hektiske hverdag. Det har ofte været ret spontane ture og er alt andet lige nemmere, når den anden så bliver hjemme med barnet imens. Men denne gang tager vi altså samlet af sted alle tre. Jeg glæder mig! Vi skal også arbejde lidt derovre, men vi får da nogle gode dage sammen og så får jeg lige et par solo dage i enden. Perfekt kombi.

Men på trods af vores efterhånden aldeles velbevandrede navigation rundt i London, så aner jeg faktisk ikke lige, hvor jeg skal tage hen med Paven?? Har I nogle gode fif eller råd til London med børn? Kom endelig med dem!

11 kommentarer

 • Jeg har netop lavet et indlæg med Kew Gardens som ville være en oplagt mulighed med børn. Nu ved jeg ikke hvor i London du er men bor selv i Kensington med min næsten to årige datter og Holland Park er altid et hit med påfuglene, den japanske have og legepladserne. Ellers er Bishops park i Fulham også perfekt. Hvis det skal være noget indendørs så prøv Gambado i Chelsea (lige ved Imperial wharf). For spisesteder er Byron burgers er et godt sted at medbringe børn. Se evt mere på min blog beyondstyleabroad.dk Lad os håbe det lækre vejr fortsætter og god tur:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har netop lavet et indlæg med Kew Gardens som er et oplæg sted at tage hen med børn. Gerne en hel dag for der er meget at se! Bor selv i Kensington området og hvis du er i den ende så er Holland Park en anden god mulighed. Der er både påfugle, japansk have og god legeplads. Bishop’s park i Fulham er også så hyggelig eller Battersea children zoo. Indendørs er Gambado i Chelsea også god til nogle timers underholdning. Byron burger er altid et hit med børn og et sted der også er så hyggeligt er Jak’s i kælderen i Chelsea, en sidevej til Kings Road. Find evt flere tips på min blog beyondstyleabroad.dk
  Lad os håbe vejret fortsætter og god tur:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak, det ser dog desværre ud til at det bliver regnvejr alle dage :/ æv. Tusinde tak for gode tips!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har desværre ingen gode tips mht. London, men vi skal til London i sommerferien med vores 12 årige søn og skal finde et godt hotel. Vil høre om du evt. kan komme med anbefalinger?
  God tur til dig/jer:-)
  Mvh’er Rikke
  PS. Er vild med din nye frisure og overvejer noget lignende. Er du glad for det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Uhh, desværre, eftersom vi netop kender folk privat derover, har vi faktisk aldrig boet på hotel, mens vi var der. Kun en enkelt gang, tror jeg, og jeg kan slet ikke huske hvad det hed længere, det er maaaaange år siden nu 🙂

   Og ja, jeg er meget glad for min frisure. Den kan bestemt anbefales! 🙂

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  National History Museum er bestemt et besøg værd – også for børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henni

  Gambado ved Imperial Wharf (indendørs legeland – lækker café overfor), Hamley’s (hvis du kan holde det ud, for der er MANGE mennesker), Kensington Gardens/Princess Diana memorial legepladsen, shopping på Kings Road eller i Westfield ved Shephards Bush i stedet for turistfælderne på Oxford street (meget hyggeligere, roligere for børn og samme butikker)… Uhhh der er så mange steder. London kan fint lade sig gøre med børn. No problem! God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak for gode råd vedr. shopping. Hvilke butikker er der i det område?
   Vi var i dag på Diana Memorial playground, da vi bor lige ved, den er jo fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henni

  og selvfølgelig det helt fantastiske National History Musum (gratis adgang) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THAT TIME OF THE YEAR