ARMY BLAZER DRESS

MARBLE ACCENTS

marmor

1. Keramiksæt fra H&M // 2. Bordlampe fra New Works // 3. Opbevaringsboks fra H&M // 4. Osteklokke fra Ellos // 5. Bord fra Ferm Living // 6. Bordlampe fra Ellos // 7. Sengesæt fra Ferm Living // 8. Lampe fra Ellos // 9. Bakke fra Ellos // 10. Krukke fra House Doctor

Jeg er ikke helt færdig med marmor, uanset at det er en trend, vi efterhånden har set en hel del til allerede. Både som svage accenter i en enkel boligindretning og som iøjenfaldende elementer og ekstravagante islæt.

Det lyse marmor var jeg aldrig helt så meget til, måske fordi det er ret 80ér-agtigt – og det er et årti, som ikke er langt nok væk fra mig til at være cool (host), hvorimod f.eks 70érne tiltaler mig meget, eventuelt fordi jeg ikke allerede HAR haft dyrket dem i de kiksede teenage år med alle de medhørende stilkiks og totalforvirrings-match, der altid følger med? Derfor ser jeg også mest mig selv tiltrukket af den lyse variant, når den er udført i ‘forkerte’ materialer. Altså f.eks tekstil, pap, keramik mm., så det derved bliver mere nutidigt og knap så 80ér, crephår og raclette-agtigt 😉

Anyway, det mørke marmor og kombinationen af marmor og kobber og metal, er jeg derimod meget mere til. Jeg er vild med det røde og grønne marmor og så kunne jeg måske godt finde på at snige den der ‘osteklokke’ hjem, skønt den lyse bund. Den er da ret fin til diverse stillebens, ik? Den er fra ELLOS, der stadig kører med gode rabatter, f.eks 30% på din dyreste vare. Og med deres i forvejen meget rimelige priser, så bliver det hele pludselig endnu sjovere.

Indlægget indeholder affiliatelinks

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ARMY BLAZER DRESS