HVID I HVID : SOMMERTID

PÅSKERUS

P1370437

Håber I har haft en god påske derude? Jeg tillod mig lige at trække stikket helt, det var tiltrængt og nødvendigt for at kunne lade helt op. Vi har vanen tro tilbragt påsken i sommerhus og lavet lige præcis nok til ikke at gå i stå, men akkurat kun hvad vi selv gad og følte energi til. Så dejligt.

Jeg har sagt det før, men det er præcis på sådanne tidspunkter, at man værdsætter et sommerhus. Vi gearer ned på en helt anden måde og det føles lidt som at træde ind i en tidslomme, hvor alle hverdagens sure pligter forsvinder fra dét sekund, vi svinger ind på grunden. Jeg elsker det. Vi er nok en familie, der normalt vis kører i et ret højt gear. Og sådan kan vi egentlig godt lide det. Men så meget desto større grund er der til, at vi også har brug for de små break. Kombinationen af byens summende liv og sommerlandets sløvede stilstand passer mig storartet. Jeg kan lide dem begge. Og efter en tid i den ene ramme, længes jeg efter den anden.

15image

Vi har cyklet langs vandet, mærket forårssolen varme i nakken og fløjet med droner og drager, samlet sten og skaller. Et hit for både store og små legebørn….

P1370506P1370473

Vi har bagt og malet. Med morgenhår, sutsko og slåbrok. Slappet på sofaen og kigget på knitrende ild og nyudsprungne grene.

P137049212image

Vi har haft besøg af en særdeles rundhåndet påskehare, der ikke blot havde fyldt haven med æg, men også morgenbordet med kulhydrater og fedtprocenter, så selv habile ædedolke måtte gyse af fryd.

14image17foto

Foruden en rask cykeltur på 11 km, så fik jeg faktisk også (endelig) løbet lidt igen. Jeg kommer slet ikke nok af sted, men det er også bare meget sjovere at løbe oppe i sommerlandet, end hjemme på brokvarterene. Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Men jeg føler mig næsten som nyfødt igen, når jeg har tilbagelagt en god portion kilometer langs vand og storladne horisontlinjer. 8 km blev det til denne gang. Jeg kunne godt tænke mig, når vi rammer sommeren, at kunne nå de 10-12 km igen.

16image13foto

Taget mit mad-indtag hen over de sidste 6 dage i betragtning, ville det nok også være helt fint, hvis jeg fik taget mig sammen til et par løbeture til 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVID I HVID : SOMMERTID