DRONER OG DOVNE DAGE

JUNIOR SENGETÆPPE TIL BØRNEVÆRELSET

Camcam_1P1370580

Som sagt er vi i gang med den store husjagt. Vi har solgt lejligheden og trevler alverdens muligheder og opslag igennem dagligt. Det er både nogle dage sjovt og spændende – andre dage opslidende og på det nærmeste håbløst nedslående. Men det afstedkommer også en naturlig og ganske vanedannende adfærd hos sådan én som mig: Jeg indretter og omrokerer, flytter vægge, installerer pejs, anlægger sildebensparket og istandsætter gamle dimser. Inde i mit hoved altså. Ak ja, man må jo starte en sted, ik?

Under alle omstændigheder er hele hovedårsagen til vores snarlige hjemløshed dén, at vores guldklump ikke i vores nuværende bolig har sit eget værelse. Og det er begyndt at blive et reelt behov. Derfor glæder jeg mig helt enormt meget til ikke blot at anskaffe hende et værelse – hendes helt eget – men i særdeleshed også til at indrette det! I 4 år har jeg nu gået rundt og savlet over pixi møbler, nuttede tæpper og cool legetøj. Og måtte holde mig på måtten, da pladsen jo er begrænset i vores alle sammens fælles soveværelse.

Jeg har derfor et relativt højt niveau af børneværelse-indretnings-lyst boblende rundt i alle led af kroppen. Og til at begynde med har jeg nu tilladt mig at deponere en snert af denne i den smukkeste musegrå quilt med japansk stjernemønster, Asanoha.

Det kan både bruges som sengetæppe, legetæppe eller bare hyggetæppe. Det er tidsløst, enkelt og grafisk – vendbart og i kraft af sin farve med til at samle rummet. Det har været i mit søgelys længe, er fra Cam Cam, som jeg før har skrevet om herinde – og jeg er FAN!

P1370581P1370568

Sengetæppe fra Cam Cam // puder og strikdukke: Luckyboysunday købt her // Rokkefår: Povl Kjær  // Dukkehus: Vidst nok fundet på den Blå Avis

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DRONER OG DOVNE DAGE