PÅSKERUS

TING JEG IKKE FORSTÅR

budapest-sky-via-withanna-wordpress-com

– Tandlægers timeløn

– Konceptet kur. Det fungerer jo ikke. På nogen planer. Jeg magter det ikke

– Hvordan blev det midt april?? Det var start januar i går…..får stress over det tempo tiden for øjeblikket opererer under. Om en uge skal jeg vel til at købe julegaver….

– Hvorfor er det så svært at lægge make up? Det lyder muligvis lidt krukket, men jeg forstår simpelthen ikke, hvordan andre mennesker gør? Mascara kan jeg til nød finde ud af (det foregår ved at jeg putter det på, rammer en masse ved siden af, venter på det tørrer – og så fjerner pletter rundt om mine pandaøjne med et vatpind…) Men f.eks. smokey eyes, farvet streg og andet knald, hvordan udføres dette UDEN at komme til at ligne et trafikuheld??

– Hvorfor er Isabel Marants sko så svære at gå i?? Verdens pæneste, det er de, men umulige at gå i. Altså de høje, ik? (Ikke hendes sneakers, nok er jeg en klovn til make-up, men jeg er dog i stand til at flytte mine fødder i almindelig gangart).

– Hvorfor det københavnske boligmarked er så fucked up?? Undskyld mit uskønne teen-prægede sprogbrug her, men jeg bliver faktisk lidt barnligt næsen-i-sky-fornærmet og hormonelt kamplysten, hver gang jeg konfronteres med dette. Alt er alt for dyrt. Det der ikke er – det er mindre end småt og på det nærmeste håndværker-tilbud. Føler jeg har kigget på huse, lejligheder og bolig i eeeeeevigheder. Og det eneste jeg kommer nærmere, er et hysterisk anfald af total modløshed. Slår snart lejr i Kongens Have med mit gamle Roskilde telt og råber grimme ting efter alle de unge, smarte hipsterbørn, der byder priserne op i himmelråbende åndssvage summer. Rejs nu hjem til Nordsjælland igen!

– At mænd kan tisse overalt – og tilsyneladende gør det med stort velbehag.

– Og apropos mænd – så forstår jeg ikke, hvordan min mand kan ramme drømmeland i dét sekund hans skaldede isse kysser hovedpuden. HVER aften ligger jeg og karter rundt som en loppe i et cirkus og under ingen omstændigheder rammer jeg søvnen før mindst en halv time efter jeg har lagt mig. Enkelte gange når jeg knap at åbne munden og forme et godnatkys, før jeg rammes af snorkelyde i højeste decibel fra modsat side af sengen. En hån.

– Folk der står i meterlange køer for at få en gratis is. Is er godt, meget meget godt. Men alligevel. Mon ikke de 12,- var bedre givet ud?

– Chips med bacon smag. Det smager jo ikke af nogen af delene?

16 kommentarer

 • Jeg kunne ikke være mere enig især i det med boliger. Det er jo fuldstændigt umuligt at finde noget til menneskepenge. En af mine bekendtes nybyggede hus ude på Islands Brygge er steget med 1,5 million på 3 måneder! Hvad sker der for det!?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ej, nej nej, jeg vil ikke høre det! Er verden da gået totalt fra forstanden? (Indsæt smiley med opspilede øjne og åben mund!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg fatter sgu heller ikke, hvordan mænd bare kan pisse over det hele!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Nej vel??! Det er da SÅ ucharmerende og mega underligt. Tænk hvis vi andre bare satte os ned på gader og fortove med bukserne om anklerne og lod blæren tømme….??!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det med at sove, det er ikke kun for fyre! Jeg snorker ofte samtidig med at have samtaler med min mand, der sker bare en hel naturlig overgang inden for et par sekunder, hvor jeg begynder at sove. Tager ofte mig selv i netop at snorke, det er ret vildt at fornemme at man sover men samtidig er ved bevidsthed. Vi har talt hvor lang tid det tager…. 20 sekunder er rekorden for, at jeg sover tungt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   What??! Hvordan gør I?? Jeg fatter det ikke. Er oprigtig talt ret mystificeret over det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  hvad angår bolig (og andre ting) er jeg så glad for vi bor i nordjylland. Vi byggede for 3,5 år siden hus på 156 kvm. Inkl grund og alt andet kom vi af med 2,3 mio. Min kusine købte lejlighed i KBH på lige knap 60 kvm (vist nok renoveret), hun gav 2,3 mio… OMG, synes det er sindsygt at give så mange penge for så lille en lejlighed, især fordi jeg har fået to børn siden og absolut ikke kan forestille mig at bo på mindre plads med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det er jo netop det!

   Vi sidder ofte og snakke om, at havde man dog bare været født i Smørumnedre el lign 😀 Ej, seriøst: eftersom vi er født og opvokset begge to i landets dyreste område, så betyder det jo også, at hele vores netværk er her. Både ift familie, arbejde, jobs, vores datter og hendes venner etc. Så det ville desværre give meget lidt mening for os, at flytte os langt væk fra alt dette. Desværre. For jeg er enig: man betaler km2 ALT for dyrt her i hovedstanden. Det er absurd. Hver eneste gang jeg ser Hammerslag el andre boligprogrammer korser jeg mig over, hvor vanvittig meget bolig andre mennesker kan få for halvdelen af vores budget, blot fordi det er andre steder i landet. suk…. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Har I fået solgt jeres hus? 🙂
  Og har I overvejet at flytte ud af byen eller er det helt no-go? Min kæreste og jeg købte en lejlighed i Charlottenlund i efteråret. Der er virkelig skønt og priserne var slet ikke så vanvittige som inde i byen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja – og ja 🙂 Jeg tror, vi har alle muligheder åbne. Vi vil dog nok have ret svært ved at se os alt for langt væk fra byen, men som udgangspunkt handler det mest om at finde noget, der matcher vores behov – og dem er der en del af 😉 Hvor lang tid transport er der fra Charlottenlund ind til byen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J.

   Ja, det kan jeg godt forstå 🙂
   Altså jeg tager toget fra Ordrup st. til Østerport med cyklen og selve togturen tager 10 minutter og så har jeg ca. 10 min. at cykle fra østerport til mit arbejde! Så jeg synes det er ret nemt. Det er selvføgelig også en vanesag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J.

   Og tillykke med salget!! Hvor dejligt for jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak 🙂 Nej, det har du self. ret i – alt er en vanesag. Men uf, hvor er det svært. Der er langt mellem de gode boliger, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J.

   Det er altså også svært og der er ikke vanvittigt meget på markedet lige nu. VI måtte også hurtigt udvide vores søgefelt, da vi simpelthen ikke havde råd til en ordentlig lejlighed inde i byen. Så derfor havnede vi i Charlottenlund – hvilket jeg er super glad for! Tæt på by, skov og vand! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Haha, jeg forstår virkelig heller ikke, hvordan andre lægger mascara uden at ramme ved siden af!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Nej, vel??! Åhh, hvor er det godt at høre, jeg ikke er alene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PÅSKERUS