FREDAGSLINKS #8

TUNGEN LIGE I MUNDEN

IMG_3185

Det her er mig i dag. Har allermest bare lyst til at stille mig foran et spejl og lave grimasser. Vi er netop kommet hjem fra London, og jeg skylder jer en masse gode indlæg herfra, men lige pt. ligger der stadig kufferter og flyder, endnu ikke pakket ud og hele hytten sejler. Vores bad gik tilmed i stykker i morges, så ingen friske armhuler til mig :/ Og vi skal leje huset ud fra i morgen, så det er jo nok dét, man kalder fabelagtig timing. Shoot me.

Indtil da kan Paven agere ‘pause-klovn’. Sådan her ser det i hvert fald ud, når man tager på lækker restaurant med 4-årig og tjener placerer hende foran kæmpe spejl. Det var ikke meget mad, der blev spist 😉

2 kommentarer

  • Åh, hvor lyder det absolut ikke sjovt eller som særlig god timing! Som om ødelagt bad nogensinde er god timing egentlig. Jeg sender masser af god karma afsted!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FREDAGSLINKS #8