JUNIOR SENGETÆPPE TIL BØRNEVÆRELSET

I WANT: CLASSIC CHIC

Classicchic

1. Skjorte fra H&M // 2. Tørklæde fra Rockins  // 3. Bukser fra Storm & Marie // 4. Ørering fra Jane Kønig // 5. Gummisko fra H&M // 6. Taske fra Marni 

Jeg drømmer lidt om klassiske items, friske forårsfarver, komfortable sko og skødesløse silketørklæder til håret. Rene linjer, enkle snit og lyse nuancer. Jeg satser benhårdt på varmere vejr snarest! Og når det sker, så ser I mig som den første i bare ankler, hvide jeans, sommerfine tørklæder og oprullede ærmer i den klassiske lyseblå skjorte.

Denne fra H&M er dog mægtig fin netop i kraft af sit feminine twist med det lille ‘skørt’ nederst. Den er allerede klikket hjem – og det samme er de fine gummisko, der helt sikkert bliver gode til lange dasedage i solen. Tasken og tørklædet må jeg nok nøjes med at drømme om. Dertil er finanserne ikke lige pt. Men er dog overbevist om, at de begge ville være gode investeringer, da de er tilpas tidsløse og klassiske til ikke at trætte mit øje foreløbigt.

2 kommentarer

 • Maria

  linket til H&M skjorten går til Fisher Price 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   wierd. Her går det til H&M? Kan du have trykket på en reklame i stedet mon?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JUNIOR SENGETÆPPE TIL BØRNEVÆRELSET