I WANT: CLASSIC CHIC

MY WEEKEND

rainimage madfoto

Min weekend har mestendels stået i boligens tegn. Vi kigger huse og lejligheder, tænker i indretning og fremtidige skolevalg, går ture og afsøger områder, taler, måler, vejer og summer. Men jeg føler egentlig ikke, vi er kommet nærmere noget konkret. Hvilket ærlig talt er drøn træls. Men jo en naturlig del af processen, det ved jeg godt. Vi sparkede weekenden i gang med lidt kærestetid og en middag på Hanzo. Og det var SÅ godt. Deres kammuslinger på miso og kina radisse var aldeles storartet. Og det var mine muslinger sådan set også.

Derudover har vi haft legedate med bedsteveninden, der jo som nævnt er flyttet væk fra kvarteret. Det er virkelig fedt, at de stadig kan ses – og de leger næsten endnu bedre nu hvor de ikke ser hinanden hver dag. De er så enormt nuttede sammen og vi har nærmest svømmet i kærlighedserklæringer og kæmpekram det meste af dagen i går. Det var en meget glad og gennemlykkelig lille pige, der lagde sig til at sove bagefter i hvert fald.

Og så har vi også været et smut forbi Københavns mest affotograferede, omtalte og ikke mindst besøgte sted denne weekend, tror jeg. Bispebjerg Kirkegård. Det er lidt sjovt at tænke på: for bare nogle år siden kendte ingen andre end de lokale stedet. Sidste år begyndte folk at få øjnene op herfor, men de fleste lidt for sent. I år var det nærmest umuligt at komme igennem den smukke allé for bar menneskehav. Halleluja for Instagram, hashtags og sociale medier. Der er dog intet at sige til, at noget SÅ smukt spreder sig som en pink steppebrand i et moderne newsfeed. Jeg forstår det så sagtens. #sakuraweekcphMANIA

Alt i alt altså en weekend med fokus på det stille liv. Det nære. I vores eget tempo og med hinanden i hånden. Det har været rart. De næste par uger bliver travle og fuld af tempo, så på sin vis også nødvendigt. Og med alle de mange beslutninger og tanker, der skal tages og tænkes herhjemme på den lille matrikel for tiden, var det næsten symbolsk at kigge ud af vinduet forleden og se den smukke regnbue rejse sig rank over tegltagene og farve en ellers halvgrå himmel med sin signaturstreg. Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream, really do come true. Tør man håbe det?

friendsfotosaktura2foto

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I WANT: CLASSIC CHIC