LONDON SOUVENIR OG EN ANBEFALING!

BARNDOMSMINDER

P1370900SPONSORERET

Kan du huske den? Din barndoms is? Det kan jeg og for mit vedkommende hedder den Sun Lolly. Jeg fik den altid hos min farmor (hun købte altid appelsin!) og vi havde dem ofte selv også – og der er brugt oceaner af tid på at sidde ude ved gyngestativet med de blå ben bag rosenbedet og diskutere hvilken smags-variant, der var den bedste, hvordan man åbner dem ’rigtigt’ – og om man tygger eller drikker den lille rest, der altid ender tilbage i indpakningen.

Min fornemmelse er, at Appelsin/Ananas kom først, derefter drue/champagne/sport (kært barn har mange navne), og så alle de andre, men jeg har ikke kunnet verificere dette nogen steder? Og ja – jeg har faktisk engang siddet og diskuteret dette – og efterfølgende googlet det – FØR jeg vidste, jeg skulle lave et sponsoreret indlæg herom. Haha….så ja, for sådan én som mig, der er barn af 80erne, der er Sun Lolly lidt af en institution. Det er i hvert fald nostalgi. Og så smager de jo faktisk også godt, det synes jeg stadig – og har meget få kalorier i forhold til de fleste andre is.

De siger tilmed selv, at isen hverken indeholder konserveringsmidler eller kunstige sødestoffer – og det er da også værd at tage med, ik? Vi har netop prøvet en helt ny variant – Creamy, der som navnet antyder, er mere cremede i deres konsistens. Familiens 4-årige enehersker ELSKER dem.

Jeg kan stadig bedst lide min barndoms is – den ’klassiske’, helst med ananas smag – og gerne delt med gode mennesker. Men jeg synes også, det er ret hyggeligt at sidde i haven og iagttage min datter ivrigt slubrer sin favorit-jordbær-variant i sig, mens hun omhyggeligt øver sig på at skubbe den rigtigt op og efterfølgende med stor alvor belærende forklarer mig, hvordan jeg skal drikke af den lille beholder. Det er nostalgi for fuld skrue! Gad vide om hun om 30 år vil sidde og huske tilbage på de stunder, som jeg gør nu?

Hvis I også synes at Sun Lolly er både hyggelige og velsmagende, så hold øje herinde, for snart udlodder jeg er seriøst stor portion is til én heldig læser!

 

 

2 kommentarer

 • Sofie

  Jeg har netop indtaget en Sun Lolly (med ananas) og selv som barn af 90’erne, er det isen over alle is, man skal have i sin fryser. Elsker Sun Lolly <3 tror min favorit er champagne, men skal da prøve deres nye varianter tænker jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Word! 😉 Jeg er også vild med champagne. De nye er også super lækre. Men jeg kan altså stadig allerbedst lide min barndoms-is 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LONDON SOUVENIR OG EN ANBEFALING!