NYE VEE SPEERS & VISSE VASSE PLAKATER

BICESTER VILLAGE: DESIGNER OUTLET I LONDON

11foto

Da jeg var i London denne gang, kørte vi den ene dag ud til et stort luksus outlet, Bicester Village. Det er en outletby bygget op som en slags engelsk landsby, hvor der er mange gode butikker fra brands i den dyre ende. I flæng kan nævnes Burberry, Gucci, Celine, Prada, Marni, Valentino, Stella Mccartney, Saint Laurent, Balenciaga etc.

Prisniveauet er mindst 20-30% lavere end i London. Men for langt de fleste af de butikker, jeg var inde i, var det meget mere. Celine butikken havde 60%. Stella Mccartney 70%!!

Nogle forretninger sælger ret nye varer, andre sælger kun varer fra tidligere sæsoner, og nogle enkelte forretninger havde varer, som er over 5 år gamle. Generelt er vareudbuddet stort og godt. I Valentino havde de hovedsageligt kjoler – i den rigtig dyre ende. Ingen sko eller tasker. Og i Saint Laurent var udvalget meget knebent. Men ellers var jeg ret imponeret. Især Celine butikken var god. Alle tasker stort set, helt til de allernyeste, sko, solbriller etc. Stella Mccartney butikken var også ret god, men dog meget kedelig på børnetøjet.

22foto33image

Hvis man er i London og vil købe designervarer i dé prisklasser, kan turen til Bicester Village bestemt anbefales, synes jeg. Jeg holdt mig på måtten rent shopping-vice, da jeg lige havde investeret i en Goyard. Min makker købte nogle virkelig cool sko i Moncler og et par suits, og en enkelt lille lækker ting fra Valentino blev det dog til for mit vedkommende. Kunne jo ikke tage tomhændet derfra 😉

valentinoimage

Det er ret nemt at komme til Bicester Village fra London. Tag fx. toget fra Marylebone, en returbillet inkl. et 1-day-travelcard koster 33 pund. Spørg i billetsalget, køb billet til Bicester Village. Vi kørte i bil fra Notting Hill, det tog lidt over en time.

5 kommentarer

 • Betina

  Jeg skal til London lige om lidt, så sådan et indlæg er meget værdsat 🙂 kan du sige noget om udvalget i Mulberry og Burberry (sidstnævnte til herre?). Ydermere: havde de tasker i Stella butikken (Fallabellah?) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Uh, jeg var faktisk ikke inde i Mulberry? Burberry var ok, men mest tøj. Stor butik dog, både til herre og dame. Stella M havde tasker ja, 4-5 forskellige slags af den store Fallabellah og nogle oversize cluthes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Der kører også en bus fra Victoria, og tager man den, får man en kupon, der giver 10% ekstra udover de allerede nedsatte priser. Jeg købte bl.a. en Bays, der var 10% ekstra lig en super middag da vi kom tilbage til London :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder nu ikke helt dårligt med sådan et designeroutlet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYE VEE SPEERS & VISSE VASSE PLAKATER