BARNDOMSMINDER

BLUE SHIRT & NEW BAG

P1370768P1370769P1370727

Se hvor fint Notting Hill matcher min ‘preppy’ stil, haha. Skjorten har jeg vist herinde før – og jeg er mægtig glad for den. Nogen gange laver H&M bare de dér træfsikre ting. Den er så fin og jeg elsker flæsekanten. Den er lidt kuffert-krøllet, som I kan se, men på det skulle den da. Både jeans og platforms er også fra H&M. Og ligesom med skjorten, er jeg blevet virkelig glad for skoene. De er så comfy og samtidig fine med den ekstra højde på sålen.

Og nååå ja, så er der jo tasken. TASKEN. Jeg har sukket over, drømt og cirklet om en klassisk Goyard taske i et par år nu. Så nu skulle det være. Jeg havde fået solgt ud af en masse gamle ting og kunne pludselig tillade mig at gøre et sådant køb. Jeg har efterhånden en del fine tasker, men langt de fleste er for små til hverdagsbrug. Jeg manglede én, der kan rumme hele mit liv på de travle morgener. Dvs. hver dag 😉

Jeg kan rigtig godt lide, at tasken ikke er så ‘kendt’ som f.eks Louis Vuitton eller Gucci eller lign., men at det er et brand af samme kvalitet, med samme historik og ‘aura’. Jeg synes selv den er mere underspillet og samtidig meget ‘uprætentiøs’, fordi den er så casual i sit shopper format. Jeg ved godt, at man ofte siger den slags, når man lige har gjort sig et større køb, man selv er glad for: Men jeg tror, vi får et langt liv sammen.

P1370730P1370728

Skjorte + jeans + platforms: H&M (sold out) // Shopper: Goyard // shades: Bottega Veneta 

***

7 kommentarer

 • Birthe

  Åh, den er vidunderlig smuk.
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du flot ud. Både med den der skjorte. Og med din nye taske!

  Jeg har allerede skjorten, men vil også have tasken jo. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde du! Den er også mægtig fin 😉 Og rummelig. Jeg elsker tasker, der kan rumme hele mit liv på farten 😉 Jeg synes dog også ret så godt om dit nyeste taskekøb! #omg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For dælen du er pæn og det samme er tasken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gabriella

  Hej! Hvor er tasken bare flot! er det en GM? Må jeg spørge hvad prisen ca. er, da jeg overvejer at få den købt med hjem fra Paris ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARNDOMSMINDER