EN KÆR REJSEMAKKER

HVID LÆDER OG PLATEAU SNEAKS

IMG_3113IMG_1380IMG_1374

Billederne her er fra sidste uge – og det føles næsten lysår væk! Fordi vejret var så rart og forårs-agtigt, fordi jeg siden da har afholdt Pressedage, været i London og nu er på vej i sommerhus. Kom lige tilbage igen sommer-vejr! De bare ankler og mangel på jakke var svært tiltrængt. Skindblusen var næsten for varm! Skoene er nye og fra H&M – de er super behagelige og var tilmed vildt billige. Jeg elsker at de har lidt plateau og samtidigt er så enkle. Dem kommer jeg til at bo i hen over sommeren, tror jeg!

Nu vil jeg se at få pakket færdigt, så jeg er klar til en lang weekend i sommerhus. God 1 maj og Bededagsferie!

IMG_1403

Bukser: Storm & Marie // shades: Bottega Veneta // platforms: H&M // Silk tee: Marella // skindbluse: Birgitte Herskind // tote: Louis Vuitton 

***

Indlægget kan indeholde affiliatelinks

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN KÆR REJSEMAKKER