EN KÆR REJSEMAKKER

LONDON SOUVENIR OG EN ANBEFALING!

P1370886P1370885

Jeg har fået mig et par virkelig gode souvenirs med hjem fra London denne gang. Dels 1 stk. über lækker ‘arm-pynt’, som jeg naturligvis nok skal få vist ordentligt herinde også. Dertil en meget lille, men meget lækker ting fra altid træfsikre Valentino.

Og. Så har jeg fået verdens fineste lille taske-spejl og smukke tote stofnet med Alexander McQueens ikoniske skull, specialdesignet til udstillingen Savage Beauty på Victoria & Albert Museum, dedikeret til designeren Alexander McQueen, som vi var inde og se i London. Og hvis I skulle være på dé kanter: Afsted. Pronto!

Savage Beauty udstillingen debuterede på Metropolitan Museum of Art i New York tilbage i 2011, kun 10 måneder efter Alexander McQueens død og blev hurtigt en af de mest besøgte udstillinger nogensinde. Efter fire års ventetid, kan den så endelig ses i London på V&A. Og jeg skal naturligvis nok skrive et mere omfangsrigt indlæg herom – for det fortjener den. Men indtil da: Wooow! Gå ind og se den, hvis I kan!

Desuden er kunstindustrimuseet Victoria and Albert i London også i sig selv et besøg værd. Jeg havde faktisk aldrig været der før. Men det er sikkert og vist, at jeg kommer tilbage. Museet er så smukt, både indvendigt og udvendigt – og så har de den skønneste og mest oase-agtige baghave med en rød (!) sø i midten. Museet er super cool kurateret – og jeg fornemmer, at jeg snildt kunne have brugt mange flere timer dér.

At Alexander McQueen museumsshoppen også var et tilløbsstykke af rang, kunne man næsten have sagt sig selv. Der var til udstillingen designet en række unika ting, som alle var lavet af designhuset McQueen særligt til V&A udstillingen, fx de smukkeste emalje armbånd (lidt Hermes agtige), de skønneste silke tørklæder, sweatshirts og coffee-table books. Jeg endte dog med i stedet at købe to små oliekridts-tegninger, der forhåbentlig skal pryde en væg i mit kommende hjem.

Se lige – selv deres kaffe var smuk og lige til at blive glad i låget af:

P1370856P1370855_edited-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN KÆR REJSEMAKKER