BLÅ MANDAG

NY SKÆNK TIL HJEMMET

P1370933

Helt ærligt. Hvem kan ikke godt lide en god handel?

Nej, vel. Jeg elsker at loppe. Jeg elsker genbrugsbutikker, loppemarkeder, vintagetøj, diverse brugtbørs-sites – og jeg er af samme årsag også flittig bruger af et site som DBA. Da jeg for noget tid siden blev spurgt, om jeg ville forsøge mig med at benytte sitet og herefter skrive om det herinde, var jeg derfor heller ikke sen til at svare ja. For jeg benytter det i forvejen. Og da vi netop nu står midt i en flytning, er der rigtig mange ønsker på listen over ting, man godt gad opdatere. Og som det oftest er med den slags lister – så er de økonomisk urealistiske. Derfor må nød som bekendt lære nøgen kvinde at spinde. Eller noget.

Ud over det økonomiske aspekt, kan jeg godt lide tanken om, at ting har en historie og en fortælling. Jeg har det helt på samme måde med tøj. Og nogle ting – lædermøbler fx, kan nærmest bare blive smukkere og smukkere med tiden. Og det behøver jo ikke kun være gamle, nostalgiske møbler, man kan fremsøge. Der er masser af helt nye ting, ja sågar Ikea klassikere, der blot bliver endnu billigere, når man finder dem her.

Jeg har meget længe gerne villet have en teaktræs skænk i ægte 50ér stil. Med barskab og glashylder. Og ENDELIG har jeg fundet det. Endda tæt på mig, så den var nemt at hente. Da vi jo snart skal flytte og den vejer et ondt år, står den midlertidigt hos mine søde svigerforældre. Men jeg glæder mig helt enormt til snart at finde et nyt hjem og få denne smukke skænk ind. Når den tid kommer, skal jeg nok vise flere billeder igen 😉 Jeg elsker de rene linjer i den her slags skænk.

Desværre har de københavnske genbrugsbutikker og loppemarkeder for længst fundet ud af, at småskøre kvindfolk som mig vil give svimlende summer for den slags. Og den leg gider jeg ikke lege. Så efter at have søgt og søgt på teaktræ og skænk på DBA fandt jeg pludselig guldet! Juhhu.

goP1370968

Min søgning har samtidigt gjort mig opmærksom på, at mange af de ting, jeg godt kunne tænke mig at udskifte – sagtens kan sælges på DBA også. Smart. Det gør det langt mere legitimt at shoppe nyt! Med over 1 mio. brugere om måneden, er der god chance for ‘kunder i butikken’ 🙂

For sjov skyld vil jeg lige vise jer et par billeder fra vores nuværende hjem, der faktisk (det gik først op for mig nu) består af enormt mange DBA køb. En af de ældste ting tror jeg, er slagbænken, som I måske kan ane under vores vindue i køkkenet. Jeg kan huske, jeg fik min far til at køre mig til modsat ende af landet og hente den. Og så stod jeg nede i en lavloftet kælder på knæ og malede den i 30 graders varme bagefter, haha. Men jeg har den endnu, fik den for 200,- og vi har haft mange gode minder dér!

sofabord og eames copyBoligdba_edited-1

Både kisten, sofabordet, slagbænken under vinduet, lampe mm. er fundet via DBA. Og selvom vores Eames stole dog er købt i butik, så kender jeg mange, der med held har købt dem brugt på DBA til nedsat pris. Blot et fif.

Jeg har allerede lavet mig en lille liste over ting, jeg skal købe derinde, når jeg – forhåbentligt – snart har et nyt hjem at indrette.

Indlægget er lavet i samarbejde med DBA. Ord og holdninger er dog helt mine egne. Tak for muligheden. 

9 kommentarer

 • Okay, hvor skal jeg begynde?! Din indretning er jo helt vild misundelsesværdig! Og den skænk, hvorfor var det ikke mig der fandt den? 😀 DBA er nemlig et super fedt site, hvor man kan være virkelig heldig at få fingrene i noget super lækkert! Jeg er også vild med loppefund og det at mikse retro/gamle sager med nye og designerrige møbler.
  Love love love your home 🙂 <3
  http://Www.pernille-weidich.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak, hvor er du sød. Ved slet ikke hvad jeg skal sige, andet end tak. Dejlig kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Bliver nødt til at høre, hvor de smukke illustrationer er fra ?? Æv, de er smukke !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt fund du har gjort dig. Har selv en stor passion for secondhand (derfra også mit blognavn).

  Bruger også dba til at sælge mange af mine ting, og elsker, at jagte skatte både på dba og rundt på loppemarkederne. Nogle har virkelig skruet op for prisen fordi det er gået hen og blevet en “trend” med den gamle stil, så det er virkelig med at søge de rigtige steder, så man ikke skal betale overpris for både møbler og boliginteriør.

  Smil Lene :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak. Og du har helt ret – det gælder om at finde de rigtige steder, mange steder sælges sådanne alt for dyrt. Trods deres åbenlyse værdi:) Fin blog du har!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLÅ MANDAG