I WANT: OFF SHOULDER

NYE VEE SPEERS & VISSE VASSE PLAKATER

P1370966P1370974P1370947

I er flere, der har spurgt til de fine billeder, der var med på min post om min nye skænk og boligindretningen herom. Både herinde og på Instagram, og jeg vil naturligvis gerne fortælle lidt mere om dem – jeg er selv helt pjattet med dem!

Billederne er fra plakatstudiet ViSSEVASSE, der også laver de her smukke, pastelfarvede ikoniske plakater over storbyer, danske ‘varetegn’ etc. De er blevet eneforhandler i Danmark af den australske kunstfotograf Vee Speers. ViSSEVASSE har fået lov at trykke hendes motiver på i alt 18 plakater.

Vee Speers univers er på samme tid smukt, sårbart, stærkt og poetisk, synes jeg. Billederne er intense og enkle, men også legesyge, barnlige og gådefule. De stammer fra to forskellige ‘serier’ hhv. Thirteen og Birthday Party. Førstnævnte er en serie, som Vee Speers lavede, da hendes datter var 13 år. Hun fotograferede hende igennem hendes 13 år (det er hende, der er model) – for at vise transformationen fra pige til ung kvinde.

P1370962P1370964P1370941

Jeg synes netop billederne her er så skønne, fordi de både er barnlige og legesyge, men også tænksomme, sårbare og alvorlige – som voksenlivet. De indkapsler barndommen, som den er, når den forvandler sig til vokseværk og selvstændighed. Virkelig fint.

Min datter er også ret fascineret af dem – hvilket jeg egentlig bare synes indskærper deres fokus endnu mere. Jeg kan tydeligt huske tiden, hvor man er både et stort barn – og en slags lille voksen. Hvor man forbereder sig på alt det, livet består af. Et sted mellem fantasi og virkelighed.

P1370903P1370904

Er de ikke fine?

De koster 395,00 kr. pr. stk. Og kan som sagt købes her. Rammerne jeg har brugt er bare fra Ikea i skiffergrå.

4 kommentarer

 • Birthe

  Og så den væmmelige taske ( suk, misundelse)
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hvad hedder de de grene med gule knopper? Virkelig flotte også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Uhh, det aner jeg ikke? 🙂 Jeg har købt dem i IKEA 🙂 Og de kan holde i evigheder! Smart!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I WANT: OFF SHOULDER