MORTEN KORCH, DE 7 HAVE & RADIOTAVSHED

PASTELFARVET LONDON KULISSE

P1370651P1370701P1370686P1370693

Jeg beklager stilheden, men ligesom i ‘Morten Korch’ land, var der heller ej wi-fi ombord på mit middelhavscruise. Og i Rom, hvor jeg har holdt lang forlænget weekend med mine bedste to, var der også kun sporadisk net. Det har nu faktisk været meget fint. Bare sådan at trække sig helt ud af alle de sociale medier for en kort stund. Men det er sørme også rart at være landet hjemme igen til normal internethastighed, ordentligt brød og blødkogte æg. Ahhh….Jeg er, som I nok kan regne ud, en god del bagud med såvel de hjemlige gøremål som bloggen ovenpå sådan et ferieskjul, og dette outfit er helt tilbage fra London, hvor Notting Hills pastelfarvede byhuse agerede dekorativt bagtæppe. Det tænker jeg derfor, vi lige får ‘af vejen’, så der kan komme bare lidt kronologi i bloggen her 😉

Maj har været en smule skør. Vi har haft lejet vores hus ud og derfor startede vi med at bo oppe i sommerhuset og hos mine svigerforældre derfra. Og så har der ellers været klemt både London -> Tyskland -> Barcelona og Rom ind. Små korte ture, men alligevel. Og nu er maj snart slut. Thulahoptjulahej. Nu er det dog slut med rejser herfra den næste tid og jeg nyder faktisk helt bare at være hjemme.

P1370706P1370690P1370642

>Hov, halløj er det en kaffe, jeg står med?!<

Bukser: Storm & Marie // jakke: Birgitte Herskind // silke-tee: Marella // sneaks: Stan Smith Adidas // bag: Louis Vuitton // halskæde: Jane Kønig // shades: Bottega Veneta

***

 

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MORTEN KORCH, DE 7 HAVE & RADIOTAVSHED