MORTEN KORCH, DE 7 HAVE & RADIOTAVSHED

PASTELFARVET LONDON KULISSE

P1370651P1370701P1370686P1370693

Jeg beklager stilheden, men ligesom i ‘Morten Korch’ land, var der heller ej wi-fi ombord på mit middelhavscruise. Og i Rom, hvor jeg har holdt lang forlænget weekend med mine bedste to, var der også kun sporadisk net. Det har nu faktisk været meget fint. Bare sådan at trække sig helt ud af alle de sociale medier for en kort stund. Men det er sørme også rart at være landet hjemme igen til normal internethastighed, ordentligt brød og blødkogte æg. Ahhh….Jeg er, som I nok kan regne ud, en god del bagud med såvel de hjemlige gøremål som bloggen ovenpå sådan et ferieskjul, og dette outfit er helt tilbage fra London, hvor Notting Hills pastelfarvede byhuse agerede dekorativt bagtæppe. Det tænker jeg derfor, vi lige får ‘af vejen’, så der kan komme bare lidt kronologi i bloggen her 😉

Maj har været en smule skør. Vi har haft lejet vores hus ud og derfor startede vi med at bo oppe i sommerhuset og hos mine svigerforældre derfra. Og så har der ellers været klemt både London -> Tyskland -> Barcelona og Rom ind. Små korte ture, men alligevel. Og nu er maj snart slut. Thulahoptjulahej. Nu er det dog slut med rejser herfra den næste tid og jeg nyder faktisk helt bare at være hjemme.

P1370706P1370690P1370642

>Hov, halløj er det en kaffe, jeg står med?!<

Bukser: Storm & Marie // jakke: Birgitte Herskind // silke-tee: Marella // sneaks: Stan Smith Adidas // bag: Louis Vuitton // halskæde: Jane Kønig // shades: Bottega Veneta

***

 

8 kommentarer

 • Åh hvor er det bare en fin jakke!

  Jeg skal til London om to uger, glæder mig endnu mere når jeg ser disse billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Mette. Ja, det kan du også roligt gøre 🙂 God tur søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvordan får du freelance opgaver og opgaver som konsulent? Har du en hjemmeside eller hvordan ‘promoverer’ du dig selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Cecilie, tak for dit spørgsmål. Det gør jeg hovedsageligt gennem netværk og faste kontakter, som jeg har opbygget gennem årene 🙂 Derudover sælger jeg også selv ideer ind, når muligheden byder sig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor hvor HVOR har du fået fat i de sneaks henne? De er da alt for fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvordan kan det være I lejede jeres hus ud? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Det gør vi en gang imellem gennem Air´b´b. Ligesom vi også benytter os af det den anden vej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MORTEN KORCH, DE 7 HAVE & RADIOTAVSHED