NYE VEE SPEERS & VISSE VASSE PLAKATER

STEWARDESSEN PÅ TUR

P1370874P1370868

Endnu et hurtigt outfit fra London. Hvor jeg glædeligt havde iført mig mine to nyeste køb: det smukkeste røde silketørklæde fra Valentino og min elskede Goyard taske. Selv rendte jeg rundt hele dagen og følte mig åhh så chic med min midnatsblå trench (har helt seriøst aldrig fået SÅ mange komplimenter for en jakke før, det er helt absurd!), tørklædet og tasken, store shades og vind i håret. Efter at have været forbi den fantastiske Alexander McQueen udstilling på V&A dryssede vi lidt rundt, spiste frokost – og så tog jeg mod lufthavnen. Jeg tjekkede ind, gik igennem security – og blev stoppet af den første person, der troede, jeg var stewardesse. Derfra fik jeg yderligere 3 kommentarer med på vej. Og efter boarding yderligere én henvendele på, om jeg kunne hjælpe med overskabet….?!! 🙂 Haha….. Nu var SAS personalet så også klædt i præcis samme blå nuance, og godt nok havde de ingen røde silketørklæder, men jeg kunne, helt ærligt, godt selv set det. Jeg lignede en stewardesse.

Så ja. Måske ikke liiiiige det look, man skal gå efter, samme dag man skal flyve. Bortset fra dét, så er jeg da sådan set glad nok for det.

Apropos rejser: er der nogen af jer, der har gode fif/erfaringer/tips til Rom med børn? I så fald, så kom endelig med dem! Ja, bare gode fif til Rom i det hele taget! 

P1370870P1370875

Trenchcoat: Ellos (som er på udsalg i hvid lige nu!) // bluse: J Crew //
scarf: Valentino // bag: Goyard // shades: Glitter

***

Indlægget kan indeholde affiliate

1 kommentar

  • Haha, hvor sjovt med forvekslingerme i lufthavnen! Der må være noget autoritet over sådan en blå frakke 🙂
    Har i øvrigt ingen erfaring med børn i Rom eller Rom i det hele taget faktisk, men min kærestes bror var med barn og kone i Rom, da deres datter var omkring halvandet, og det var vidst ikke så klapvognsvenligt. Har Miss Jeanett egentlig ikke været forbi med Bella eller bilder jeg mig noget ind?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYE VEE SPEERS & VISSE VASSE PLAKATER