BICESTER VILLAGE: DESIGNER OUTLET I LONDON

VINDEREN AF 1 ÅRS FORBRUG AF IS!

P1370900

Tusinde tak for jeres deltagelse i konkurrencen om 1 års forbrug af SunLolly is! Jeg kan godt forstå jeres begejstring – jeg deler den fuldt ud! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg rigtig gerne selv fyldte fryseren op med 365 skub-op-is! Præmien er som sagt alle slags SunLolly is, og altså ikke kun den helt nye Creamy, man kan vinde i konkurrencen.

Jeg har nu trukket en vinder af konkurrencen. Og jeg synes egentlig Camilla fortjener en ordentlig spandfuld is. Hun skal nemlig både skrive speciale i en lillebitte 2-værelses lejlighed hen over sommeren – og til familietræf hos sin svigerfamilie, hvor hun og kæresten skal stå for ‘den søde tand’ hos 50 mennesker.

STORT TILLYKKE CAMILLA!

Jeg håber de mange is bringer glæde. Både alene og sammen med familien!

Vinderen har fået direkte besked.

 

Indlægget er sponsoreret / men tanker og ord om SunLolly er helt mine egne 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BICESTER VILLAGE: DESIGNER OUTLET I LONDON