BLUE SHIRT & NEW BAG

I WANT: OFF SHOULDER

offshoulder

Jeg er blevet bidt af en gal bar-skulder-mani. Synes bare det er så enormt pænt, fint, sommerligt og friskt. Jeg må have mig noget off shoulder, enten i form af en fin og let kjole eller måske en smuk buksedragt? Ganni har også lavet en smuk sag, der med sine sarte striber og materiale har lidt vintage feel. Jeg er faktisk temmeligt lun på alle de fire viste items her. Nu er problemet jo bare at vælge….bumbum.

offshoulder2

1. Stribet swing dress fra Asos // 2. Hvid prikket babydoll kjole fra Asos //
3. Småblomstret 70er feel co-ord fra Asos // 4. Top med mælkedrengestriber fra Ganni

***

Indlægget indeholder affiliate

2 kommentarer

 • Mette Marie

  Smukke alle 4 på hver deres måde og til hver deres formål. Jeg har Ganni stylen i lyseblå, men er sørme blevet ret sommervarm på den første stribet kjole fra asos, men desværre udsolgt i min str. Og umiddelbart ik muligt med, at få oplyst om den kommer igen. Hvad er din erfaring..?
  Personligt tror jeg Ganni og buksedragten lige er dig.. Glædelig sommer..☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, jeg er også ret vild med Gannis model. Men jeg er generelt ret vild med dem alle fire 🙂 Jeg har ikke erfaring med om nogle styles kommer igen, men mon ikke det er som med mange andre store webshops, hvis man holder lidt øje, så dukker de ofte op igen? Nogle kommer jo retur igen etc.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLUE SHIRT & NEW BAG