BOLIG LIMBO

WORK HARD – PLAY HARD

P1390272P1390268

Helt i overensstemmelse med at livet som blogger, freelancer, konsulent og mor ofte flyder sammen og grænsefladerne mellem arbejdsliv og fritid har tendens til at overlappe hinanden, var Paven og jeg trukket i nye (næsten) matchende t-shirts på vores slentretur gennem Rom. Da jeg for noget tid siden så dem på en Instagram profil, kunne jeg ikke dy mig. Er de ikke sjove? For det utrænede 4-årige øje lignede det ens bluser. Noget som Paven var voldsomt begejstret for. For de voksne er det nok bare lige dele skægt og måske også lidt kikset. Men hvad – jeg følte mig fjollet og glad i låget det meste af dagen, og budskabet fejler jo sådan set heller ikke noget, vel? 😉

P1390274P1390248

Bluserne er købt her. 

13 kommentarer

 • De er alt, alt for cool! Sådan nogle vil jeg også gerne have til mig selv og D 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, ikke? Jeg er også lidt pjattet med dem. Kan ikke lade være at synes, at de altså er ret sjove og lidt søde 😉 Vi fik godt nok meget opmærksomhed i Roms gader, når man sådan går rundt me dden type tydelige budskaber på maven en hel dag, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  De er SÅ fede! Er dog lidt loren ved unisex-størrelser, synes de er svære at regne ud – hvilken str har du taget, hvis man må være så fri at spørge? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Min hedder en str small og Elins hedder 4-5 år. De passer begge fint synes jeg 🙂 Men jeg har ikke vasket dem endnu, så ved ikke, om du måske kryber lidt i vask?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu magle, hvor er I søde, altså. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor er I skønne! Det minder mig sådan om det indlæg du postede sidste år med billeder fra Bispebjerg Kirkegård, hvor der også var nogle virkeligt gode billeder af dig og Paven. I burde lave sådan nogle billeder til en årlig tradition med forskellige temaer 😀 Haha. Og så er t-shirtsene virkelig fine! (Og dine arme ser super veltrænede ud – specielt på første hoppebillede 😛 – måske lidt mærkeligt at kommentere på, haha, men jeg ville selv blive glad hvis jeg nogensinde fik sådan en kommentar. Det kommer dog ikke til at ske med mine mormorarme :joy: :joy: )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, hvor er du sød! 🙂 Mange tak. Især din kommentar med mine arme – uhhh, det lapper jeg lige i mig. Hvis der er EN ting, jeg har en rigtig dårlig selvtillid omkring, så er det faktisk præcis mine arme. Synes selv jeg har de tykkeste arme (ved godt, det lyder tåbeligt), jeg hader at have bluser på uden ærme af samme årsag 🙂 Så det er lidt sjovt, du nævner det. Og desværre, så er de ikke trænede. Men det kunne da være, jeg skulle til og i gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hvor er de bare smarte og fede! er total pjattet med dem 🙂

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De – og I! – er da alt for skønne! Love, love, love it

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak søde 🙂 Den er også god til en gravid mave, tror jeg 😉 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] (Ellers er jeg også ret vild med de matchende forælder-barn t-shirts som Louise viser HER – men så er der lige lidt forsendelsestid også. Jeg overvejer kraftigt om det ikke er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOLIG LIMBO