KARMA BAROMETERET #13

HVEM VIL MED TIL EVENT I KØDBYEN?

Viaplay Konkurrencebillede

På søndag den 21. juni fra kl. 12-14 er jeg inviteret til en hyggelig børneevent på NOHO i Kødbyen, som Viaplay har arrangeret. Har du mon lyst til at joine mig? Jeg har nemlig været så heldig at få mulighed for at invitere tre af jer læsere med, så vi sammen kan få inspiration til sommerferien, smage lækre små retter til os og vores børn og høre om nogle af de nye serier og film, som Viaplay tilbyder familiens mindste.

Sammen med de to billetter kan du også vinde et tre-måneders abonnement til Viaplay, som kan streames offline – lige til at tage med på sommerferien i udlandet, i flyet, bilen, teltet, sommerhuset eller derhjemme.

Vi benytter det meget herhjemme, både de voksen og de mindre voksne 😉 Hos Paven er det især Dora, der hitter, Peter Pan og andre lignende ting. Hun navigerer næsten bedre derinde, end jeg selv gør, haha. Min mand og jeg ser både enormt mange serier, film og også sport (ikke mig). Jeg elsker de nye tjenester, der gør det langt nemmere at se de ting, vi gerne vil, når det passer os. Og så henter vi ofte ting ned til iPaden, som min datter kan se, når vi skal flyve eller på længere ture og lign.

Det eneste I skal gøre for at deltage er at svare på nedenstående spørgsmål og sende svaret på min mail info@guldlog.dk

Konkurrencespørgsmål:

Kan Viaplay streames offline?

Følg med via hashtagget #viaplayoffline, hvor du kan se billeder fra børneeventen og opleve andre offline-oplevelser fra Viaplay.

Sponsoreret

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KARMA BAROMETERET #13