OFFSHOULDER TOP FRA ASOS

JEG SÆLGER UD

P1390228P1390154-680x443

Som I jo nok efterhånden ved, står vi meget snart overfor en flytning. Vores lille byhus er solgt – og indrømmet, fyldt til randen med tøj og ting 😉 Vi skal meget snart i gang med at have ryddet ud, pakket ned – og smidt ud. Jeg kan ærlig talt overhovedet ikke overskue det. Vi har SÅÅÅÅ mange ting. Det er jo selvsagt også én af grundene til at vi flytter. Plads. Vi mangler plads. Og forhåbentligt får vi også mere plads. Men lige pt. er vi sådan set stadig uden hjem pr. 1 august og under alle omstændigheder skal der ryddes ud.

Jeg har derfor købt stand på et loppemarked i slutningen af juli og er så småt gået i gang med klædeskabene. Ja, flertal. Men inden jeg pakker kasser med diverse børne og voksentøj, sko, tasker mm., så har jeg opdateret min Tictail med nogle af de ting, I har spurgt og kommenteret meget på herinde. Jeg tænkte, at I jo lige kunne få muligheden her først 😉

Kig forbi. Og hjælp en ‘stakkels hjemløs’. (ja, det var ironisk)

4 kommentarer

 • Louise

  Det er faktisk første gang, jeg er på din blog :o) Skal nok følge dig fremover… Jeg har lige købt to af dine fine bukser-så bliver der da spædet lidt i kassen ha ha. Rigtig skøn weekend. Kh. Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, jamen velkommen til navnesøster 🙂 Håber du har lyst til fortsat at følge med 🙂 Hvordan fandt du herhen så?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du sælger ikke din Fanny Pack fra Yvonne Koné? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Den solgte jeg desværre allerede sidste sommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OFFSHOULDER TOP FRA ASOS