HVAD ER NETVÆRK?

KARMA BAROMETERET #13

image3

Tænkte det var på tide, at tage en gammel kending op på bloggen igen. Jeg synes egentlig, det er et fint lille indblik i min hverdag, uden at det behøver alt for mange ord. Et kig ind i de ting, som på det helt simple hverdagsplan gør mig både glad og træt. En slags værdig pendant til fx Instagram, hvor alt har tendens til at se lidt pænere og sjovere ud. For – heldigvis – er de fleste uger lige dele små op og nedture.

HOT:

1. Søndagsplaydate med Pavens bedste ven. Jeg kan slet ikke rumme alt den kærlighed. Og slet ikke forstå, hvor vildt det er, at en 4-årig er i stand til at knytte venskaber på dén måde så tidligt i livet. Jeg bliver lige dele stolt og skræmt ved tanken. For det efterlader unægtelig et stort ansvar hos os. Hun har haft den bedste dag. Og jeg føler mig umanerligt vellykket som mor, når jeg har revet en dag ud af kalenderen og givet plads til sådan noget.

2. Hanegals økologiske hottere´– det er godt nok lang tid siden, jeg har fået så voldsomt god en hotdog!

3. Min lille vinduesplads på slagbænken i køkken-alrummet. Som lige i disse dage er meget tvetydigt vemodig. I dag har jeg siddet og set den smukkeste rosarøde solnedgang, mens jeg har forberedt næste uges strabadser, drukket kaffe og hørt stille musik. Jeg elsker min lille ´spot´. Og om lidt er den nogen andres :/

4. Popcorn. En gudeskøn spise som har fået en gevaldig revival hos mig disse dage…

5. Min nye fine tekande, som jeg har fundet og købt via Instagram. Jeg elsker den

NOT:

1. Tanken om, igangsættelsen og eksekveringen af projekt ´pak vores hjem og 7 års samleri ned i kasser´.

2. Dansk sommer. Jeg er ikke imponeret. Sæt i gang. Nu!

3. Mit hår. Jeg magter det ikke. Noget må gøres. Snart.

4. Det faktum at jeg inden for 1 uge har ødelagt to jakker. Nye jakker. Får sådan lyst til at stikke mig selv en flad.

5. Pavens såkaldte ´selvstændighedsfase´. Eller som vi ynder at kalde den herhjemme: jeg-udfordrer-verden-og-driver-mine-omgivelser-til-vanvid-fasen…

Karma is a B

4 kommentarer

 • Christina

  Åh nej, hvad nu med håret? Det er så pænt! Jeg har selv endelig taget mig mod til at bestille en tid til på onsdag til den længde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, jammen som sådan er jeg skam også fint tilfreds. Jeg har bare udskudt mit næste frisør besøg for længe 🙂 Så mine spidser og min udvoksning trænger i den grad!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Elsker karma barometeret! Og det med selvstændighedsfasen kender vi godt herhjemme – på godt og ondt. Jeg er fx blevet kaldt ‘mommy you silly goose!’ Mange tak til den amerikanske børnehave…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hahaha, ej er det sandt?! Ej, hvor er det sjovt (sorry) 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVAD ER NETVÆRK?