LIFESAVERS

LIMBO LAND

5692161F-97BA-4878-8E12-3E4BF808827E

Kender I det med at tiden går alt for stærkt – og uendeligt langsomt på samme tid? Sådan har jeg det lige i øjeblikket. Hele den her famøse boligjagt betyder, at man på den ene side er vældigt stresset og bare føler at dagen drøner derudaf, uden at man egentlig kommer nærmere noget. Samtidigt med at tiden bare snegler sig afsted, fordi der ikke rigtig er udsigt til nogen bedring. Vi rykker os naturligvis hele tiden og troen på at vi nok skal finde et sted at bo er jeg nødt til at have. Men det fylder meget. I tankerne, i kalenderen, i hverdagen. Jeg vidste godt, det ville blive en hektisk sommer netop af denne grund, men jeg havde nok ikke forestillet mig, at det ville være sådan en opslidende process.

Af samme årsag har jeg været nødt til den sidste tid at tage nogle timer i løbet af ugen, hvor jeg bare går tur. Tager på en legeplads med Paven og bare glor på klatretårn og gyngestativer, en tur rundt om søerne med en kaffe el. lign. Hvor jeg ikke tager telefonen og ikke kigger mails og hvor jeg prøver at rense hovedet. For lige nu er der så mange ting proppet ind i min lille hjerne, at jeg føler, den er ved at koge over.

Det værste er næsten alle de mange fremvisninger og åbent hus, man drøner rundt til og bruger uforbeholdent meget tid på – uden resultat. Det vi nødt til, det er en del af processen, det ved jeg godt. Men jeg gider snart ikke se på flere boliger. Og jeg er ved at kaste op over overenergiske ejendomsmæglere, der selv føler, de har svaret på alt.

Ak ja, first world problems, I know. Men ikke desto mindre meget tilstedeværende. Lad dette limbo slutte snart, tak.

61E58601-8077-4532-95E0-DB72F0ED80A5

Bukser: Monki // bluse: Ganni // Denim: Helmut Lang // silkscarf: Valentino // sneaks: Adidas // Taske: Goyard

***

3 kommentarer

  • Jeg gætter på at du har det lidt sådan her: https://instagram.com/p/0n0Na5M4Zt/?taken-by=afterglobedk 😉
    Det var i hvert fald sådan jeg havde det i foråret, da vi stod og skulle sælge lejligheden samtidig med at vi besluttede at tage afsted på ubestemt tid til august – og oven i hatten skulle jeg også lige finde ud af om jeg skulle fortsætte i praktik eller ej.
    Jeg håber det hele løser sig for jer i sidste ende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lige sådan har jeg det nu. Jeg har brugt weekenden på nul oh nada selvom jeg har 1000 ting at lave. Min hjerne er bare kaos. Vi har solgt vores hus og er på boligjagt og siden egendomsmælgerne ved at vi har solgt huset, kan de ikke nøjes med at vi siger at vi tænker, de vil have svar! De er så irriterende og meget påtrængende. Som sultne Ulve. Og vi vil bare bære sikre på at vi finder det rigtige hus. Held og lykke med jeres boligjagt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIFESAVERS