HOMEMATE: KVALI TAKE AWAY

OFFSHOULDER TOP FRA ASOS

IMG_1438IMG_1388

Kan I huske det her indlæg? Nå men, det kan jeg…..og aeæh. Jeg havde som sagt ret svært ved at beslutte mig. Hvilket jo kræver, at man til sidst må handle. Så det gjorde jeg. Jeg handlede hele kurven, så at sige 😉 Og jeg er MEGA glad for det hele. Den her stribede sag står egentlig listet som en kjole på Asos, men altså, det finder jeg den nu dog for kort til. Men som lang top er den super fin. Jeg er ret pjattet med den her off-shoulder tendens. Det er super fint og sommerligt. Og denne kan nemt trækkes op, så den i stedet blot får en fin ‘båd-udskæring’, hvis man finder den lidt for bar og fashion-agtig, når man henter barn i børnehaven og ved at fire-årige pilfingre synes den slags brede elastikker er sjove at hive i….f.eks. Eksempel taget HELT ud af den blå luft, host…..

Jeg kunne ret godt bruge, at den danske sommer viste sit lille ansigt snart. Jeg er så klar til det. Den her juni har da været helt skør. I dag HAGLEDE det! Jeg køber altså snart en afbudsrejse til et meget varmt sted…..

IMG_1382IMG_1410

Top: fra Asos her // pumps: By Malene Birger // jeans: Zara // shades: Bottega Veneta

***

Indlægget indeholder affiliate

6 kommentarer

 • Sara

  Hvor er den fin – det er SÅ ærgeligt at den en udsolgt:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, lige pludselig gik det stærkt 🙂 Der var flere i går. Men fra tid til anden dukker der en str op – sikkert ved returnering el lign? Ellers så tjek mit nyeste indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg har en til salg i str 12/40.
   🙂
   Skriv evt til mig på 22835423 hvis du er interesseret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det kan godt være, at der er kaos i dit hoved, og du er træt af dit hår, men udenpå ser du fandme tjekket ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Åhh, hvor er du bare sød. Sikken en fint kompliment. Ja, kaos er hvad jeg selv oplever lige pt haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] tendensen, så den er I nok ikke færdige med at se på fra min side. Og tilsyneladende er Louise også smittet med samme tendens – hun har vist støvsuget nettet for netop den type kjoler og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMEMATE: KVALI TAKE AWAY