GODE OFFSHOULDER BUD FRA ASOS

VIAPLAY OFFLINE EVENT PÅ NOHO

foto55

I søndags var vi inviteret til et super fint børneevent på NOHO i kødbyen gennem Viaplay. Det var mildest talt et slaraffenland for små kanaljer, fyldt med balloner, snacks, tegnefilm, mad og kager, tegne-borde og plads til leg med alle de andre børn. Paven spurgte da vi gik, hvem det var, der havde haft fødselsdag 😉 Så hun har da i hvert fald haft en fest! Vi fik hygget og sludret med en masse andre søde blogdamer og deres børn, med læsere fra bloggen og så røg der vist også et par ispinde og en god portion vingummier indenbords. De fine snacks, for eksempel de lækre bananpinde med chokolade, der ses overfor, var alle lavet af dygtige babybite, der også har taget billedet af samme.

Temaet for eventet var sommerferie og Viaplay ville først og fremmest gerne stille fokus på deres offline-service, som vi allerede benytter flittigt herhjemme. Vi bruger det, når vi rejser, især hvis vi skal flyve. Så vælger vi to film hjemmefra, som vi downloader på forhånd, som hun går og glæder sig til at se, når vi er i flyet. Det er super smart og har for os betydet, at vi aldrig (7-9-13) har haft nogle flykriser, sure mine eller stortudende barn undervejs. Vi har også brugt det på vej hjem fra sommerhuset, hvis vi gerne vil undgå, hun falder i søvn på vejen, hvis vi er ved at ramme puttetid el. lign.

Udover at have en masse godt børneindhold som Peter Pan, Askepot og Dora The Explorer (der er kæmpe hit herhjemme), har Viaplay også film og serier for voksne, hvilket vi bestemt også benytter os af herhjemme, ligesom sportskanalerne bliver benyttet af husets mandlige beboer. Vi bruger efterhånden alle de online og offline tjenester, vi kan, for os er det med til at gøre hverdagen med børn både hyggelig, sjov og ofte nemmere. Jeg har indtryk af, I er mange derude, som gør det samme?

Hvis I ikke allerede har prøvet det, vil jeg opfordre til at I prøver, I kan nemlig prøve en gratis måned lige her. Og jeg er næsten sikker på, jeg ikke er alene om at se de fordele, det giver 😉

image22

Paven hyggede sig b.la med Lisbeths søde Fidus, som hun jo kender helt tilbage fra Petit Podiums spæde start. Og så gik hun ellers rigtig godt ombord i Babybites overdådige lækkerier. Flere af dem nåede jeg ikke en gang at fotografere. De blev simpelthen flået væk! 

Indlægget er sponsoreret, men ord og holdninger helt mine egne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GODE OFFSHOULDER BUD FRA ASOS