SOMMER UPDATE

FAMILIEPORTRÆT

IMG_2708IMG_2715IMG_2711

I gamle dage var det almindeligt at have et familieportræt hængende derhjemme, der viste familien som en sammenhæng, for at vise familiens identitet, og gerne en eftertragtet én af slagsen.

Det her er måske det nærmeste, vi kommer. Manden mangler dog, eftersom det er ham, der tager billedet. Hunden er heller ikke vores, men kun til låns. Og ja, vi skal nok også øve os lidt i det der med at få alle mand til at kigge samtidigt. Men det er alligevel lidt sjovt, at jeg har barndomsbilleder med min mor og vores boxer, Pax, som han hed. Og sjovt nok ligner min mor altså mig – og jeg ligner Paven – eller omvendt? Og boxer hundene, uanset om det er mine svigerforældres eller mine forældres – ja, de ligner også hinanden. Og her står vi så ca. 30 år senere – og tager de samme billeder.

IMG_2717

Det kan godt være, vores familiefoto mest af alt viser vores nuværende ‘ståsted’: fjollet kaos-familie med uglet hår, våde smækkys og masser af løse ender – men det er måske heller ikke så skidt, når næste generation om måske 30 år skal forstå sin egen identitet og sammenhæng?

IMG_2726

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMMER UPDATE